Vandrande tankar och vackra ting!!!

När äns ena sida är bortrest en mycket längre tid så är det lätt att tankarna vandrar lite. Man blir lite lätt orolig och nervös. Tänk om han hittar någon annan? Eller har han ändrat sig efter så lång tid? Ja tankarna spökar lätt för än. Men lustigt nog så försvinner alla dessa tankar direkt när man pratar på telefonen och man känner sig rätt idiotisk att man äns tänkt de tankarna. När man sedan står öga mot öga och ler varmt mot varandra igen så undrar man hur man äns kunde tänka att något skulle förändras. Jag är så glad att ha min fina N hemma igen och jag är glad för hans skull att han kunde åka. Helt röd lyckades han få mitt ansikte när han berättade hur han hade sett en Shalwar Kameez och tänkt på mig <3
 
N skämde bort mig ordetligt när vi sågs igen. Han vet hur nyfiken jag är på Pakistansk mat och kultur så han hade halva Pakistan med sig ;)
 
 
 
Några mixer som man blandar till så de blir till snacks och drink. Ska bli jätte spännande att få testa göra dem och prova dem. Även lite snacks påsar som jag så dåligt har mins namnen på redan. Fy på mig :( Har bara testat en än så länge och den var tok god.
 
 
Två olika sorters Halva <3 kan dock inte äta mandlar och nötter så fick pilla bort. Men smakar som alltid tok gott. De mindra i blå förpakning var barnsligt goda. Måste lyckas spara några till barnen också.
 
 
Två helt sagolika Shalwar Kameez. Är även byxor til dem. Så sköna att ha på och broderierna är fantastiska. Älskar dem som bara den.
 
 
Armand!!! Armband i mängder. De blå/guld som är inslagna är i glas. Vilket tydligen är vanligt där. Här har jag då aldrig sett armband i glas tidigare. Så de fachinerade mig mycket. Alka tre setten är jätte fina och jag känner mig som en liten prinsessa som har fått så fina smycken.
 
Min N är helt underbar och han kan verkligen överraska än <3 Blev så glad för allt men mest glad att få se honom igen. Som sagt tid ifrån varandra är bra men det är lätt att låta tankarna ta över och spela spratt med än. Tror att dessa spratt är bra för än också. Skulle man inte tänka "tänk om" så skulle man nog hamna mitt i en rutin där man tar varandra för givet, vilket inte är bra. Så hjärnan spelar nog spratt med oss omedvetet för att påmina oss om vad vi känner för andra.
 
Det jag känner för dig N är starkt och inget tiden tar ifrån mig <3
 
 
 

Hon är Malala!!!

 
 
Då har jag äntligen fått tid att läsa Malala Yousafais bok "Jag är Malala". Har velat läsa den i ett par år, men inte blivit av. Men nu så. Boken är ett sett för Malala att visa världen att hon är mer än tjenen som blev sjutten utav en terririst. Den ger en väldigt öppen och fin bild utav henne, hennes familj, hennes by och dal och även en inblick i Pakistan och dess historia. Tycker även att den ger en rak förklaring på vad en terrorist är och vad skillnaden på en muslim och en terrorist är. Så något för er Islamofober att våga er på att läsa? Jag personligen tycker att Malala är en väldigt stark och målmedveten ung kvinna som med stark kärlek för andra och tron på människans rättigheter, särskillt gällande skolgång för alla. Hennes kamp är något som fick världen att öppna ögonen för hur olika killar och tjejer behandlas världen över. Att skolgång inte är en självklarhet för alla tjejer. Det är det Malala slåss för och riskerade livet för. Ni kan stöta hennes kamp genom att besöka The Malala Found och donera vad ni kan. Om boken.är läsvärd? Absolut! Både för att få reda på vem Malala är men även för ny kunskap om Pakistan, Islam, krig, koruptioner  och Talibaner. 

Home is were the heart is!!!

Medans barnen är bortresta så åkte jag hem till min fina N som äntligen kommit hem igen <3
 
Min fina underbara Pak-back-in-stan ;)
 
 
Så jag har varit vid sjön. 
 
 
Fortfarande iskallt i vattnet men så underbar plats att bara ta det lungt på.
 
 
Myst ute med kaffe och lite läsning på min spot. 
 
 
Även njutit utav frukost utomhus.
 
 
Även tittat på konst i gran området. Älskar konst skappad utav barn. Den är mer genuin och kommer ifrån hjärtat och inte ifrån vad man känner mest på.
 
Har givetvis gjort annat med. Men en anban gång kanske. 
 
Är bara så lycklig att ha N hemma igen. Är sunt att få sakna någon men mer än en månad gör bara ont. Vill inte va ifrån honom. Vill bara vara nära <3 Han är så otroligt fin och jag kan inte sluta le när jag tänker på att han är min, bara min <3 
 
Nej nu är mina ägg klara så ha en fin dag, anshallah!