Söndags nöje!!!

(null)

I söndags hade man sådan där ironisk otur att man enbart kan skratta.
Åkte iväg med tåg och allt flött på bra utan förseningar eller något.
Men på hemvägen så var det annat. När jag skulle köpa biljett så kunde jag först inte greppa vad som stod på alla avgångar. För det stod ej valbar och slut sålt på alla tåg för resten utav dagen. Så tänkte att det var fel på appen och gick till en biljett automat. Men samma sak där. Lite förvirrad blev man då det fanns biljetter att köpa när vi först åkte in.
Så frågade hela väntsalen om de hade köpt i förväg eller om de också höll på att försöka boka biljett. Men de hade ju varit smarta o bokat i förväg.
Ringde till SJ och fick höra att allt är fullsatt. Hahahahah!!! Då slog det mig att alla var ju på väg hem ifrån midsommar firanden.
Så ringde skrattandes till finaste P och berättade om min stranding. Han tyckte det var lika lustigt, men erbjöd sig också att hjälpa mig tillbaka. Väldigt uppskattat kan jag tall om.

Tussen tack för den räddningen <3

Under bilfärden hamnade vi i ett massivt regnfall med stora hårda droppar. Så det bara small på rutorna precis som det låter vid hagel. Då var man glad att man inte stod utomhus ;)

Ibland har man tur i oturen och i söndags var en sådan dag.

Attans att vi torskade i fotbollen i går. Hade varit kul om vi lyckats ta hem en EM seger. Men de har kämpat på bra så ingen skam där inte.

Nehe dags för annat så ha en fin dag!!!