Påskafton och långfredagen!!!

Igår så bakade jag och Nora både godis kakor och cupcakes bottnar.

(null)

Vi gjorde godisjaktens med chokladägg för att få en påskin tuch. Dock så gick något fel med kakorna, så de blev ut flytnade. Men blev bra kakor ändå.
Cup cakes bottnarna blev kanon bra. Lätta och fluffiga. Så detta recept tror jag att jag ska köra på när jag gör cupcakes. Gillar inte när cupcakes bottnarna är för "tunga".

Efter det så gick vi och firade påsk hemma hos mina päron. Vi åt påsk mat och pratade. 

(null)

Vem ser min pappanut som när han ser så liten ut? Ledtråd han är politiker? Hehehe

Sen blev det ficka.

(null)

Jätte fin påsk tårta och så god. 

Sen blev det dags för ägg jakt för de som ville vara med.

(null)

Kartan som Noah önskat.

(null)

Klara hittade sitt ägg väldigt fort. Men sen så va hon väldigt speedad denna dag ;) så inte konstigt att det gick fort hehehe

(null)

Efter lite om ich men så hittade även Noah sitt ägg. 
De fick även ägg från mormor och morfar. Då Noah är så selektiv utav sig så fick han ett chipsförsäljningen utav mig. Utan mina päron fick han en liten pringels chips, tuc kex och en rulle choklad. Allt som han äter i snacks väg. Så lyckan va total. Han fick även en Jack lampansom kan blinkanoch lyssa.
De andra fick nästan lika dant fast med små chips påsar i olika smaker och en godis påse av något slag jag inte han se vad.

(null)

Mina tokar <3 Niklas ville inte va Med på kort alls så han slapp ;) Klara som helt speedad denna dag höll för underhållningen denna kväll med den ena tokigheten efter den andra. Så vi skrattade väldigt friskt.

Det va ett riktigt roligt påskfirande och vi tackar alla som va med oss igår <3

Idag blir det inget firande direkt. Utan det blir lite städning, bakning och tvättstuga på kvällen. Fanns ingen dags tid för tvättstugan denna helg. Vilket kände skolstart då det är påsk så va allt bokat en vecka i förväg. Jaja en tid fick jag iaf och tvättningen går väldigt snabbt ändå.

Men nu ska vi sätta igång så jag önskar er en riktigt fin påskafton!!!