Nail kind pris, ätit konstigt och Ramadan!!!

Mmmmmåndag igen och denna vecka började inte roligt. Från och med igår så har magen strulat. Måste ha varit något jag ätit för magsjuka har jag redan haft. Mår skumt iaf och är helt slut i kroppen. Så har sovit en hel del idag och sett lite på videosar. Har även testat att äta lite mat och än så länge så går det bra. Så kanske hoppas hoppas så kan jag jobba i morgon.

Igår började dagen väldigt lugnt här hemma. Lite nu på g på min telefon och jag gjorde N sällskap i soffan och tittade på någon serie lite gran. Han fick inte snappa upp namnet på serien. Men den handlar om en psykolog som har sina egna oroblem. Vilket han låter komma i kläm när han desperat försöker hjälpa en utav sina pasienter. Väldigt lustig serie.

När vi alla suttit en stund så bestämde jag att jag och liten skulle åka till Kista och hämta en vinst från Normal. Så vi gick och hoppade på bussen dit. Redan då kände jag mig lite skum i kroppen. Väll framme va det livat med folk. Är ju löningshelg, kom jag på. Så jag och liten snurrade ihop oss i händerna och gick bort till normal. Det va ett nagellack från nail kind jag vunnit. Så det tog en liten stund innan vi valt färg.

(null)

I verkligheten så är färgen mera persika än orange. Vet inte vad det är med min kamera, men färger tycks den inte snappa upp :/

Vi köpte även en påse påsk godis där och sedan gick vi till Flying Tiger för att köpa mer påskgodis. Men de hade inte så mycket som barnen äter. Så fick bli en snabbis inne på Lidl också. Där va det utplockat bland påskgodiset. Så blev lite mjölkchoklads kycklingar och kaniner. Får hitta lite mer någon annan stanns tror jag. Sen måste jag kolla på ägg också då det är rejält utplockat med sådant här hemma. Finns i olika stl men inte 4 lika stora.

I torsdags började Ramadan så nu har vi en fastande N här hemma. Började drygt för honom med huvudvärk. Men nu så är det bra igen. Så varje kväll är det något riktigt gott här hemma. Jag ska va duktig och göra mitt stekta ris någon kväll så kan han ha shami kebab till och jag kan ha kickärtsbiffar. Mumms!!!

(null)

De bruna är pakhola vilket är friterade grönsaker, sen är det fruktsallad med lite krydda (låter tokigt men med rätt kryddor är det tok gott) och till sist så är det kikärtor med lök och potatis samt mynta. Lite kryddigt är det men mycke mätande. Till detta dricker vi ro affsa som är en ros dricka. Den släcker törsten ordentligt och är uppfriskande.

Så om ca 3,5 v så är det Eid och då vill N gärna ha åkt till Pakistan igen. Vilket jag har förståelse för. Jag kan dock inte följa med då jag kan inte va ledig mer än en vecka och han vill åka 5 veckor. Så det känns lite bu på det hela då jag gärna vill åka till Pakistan. Har ju varit där två gånger tidigare och trivs väldigt bra. Jag gillar verkligen att få vara någonstans där det är annorlunda från hemma. Jag lära mig så mycket nytt varje gång jag är där och det är jag tacksam för. Så ja det känns drygt att jag inte kan följa med.

Nehe nu bubblar det i magen så ska ta och  vila lite. Önskar er en riktigt fin start på veckan!!!