Tropicarium och helg myss!!!

Vi kom iväg på lite äventyr igår. Hela familjen åkte iväg till Tropicarium och spannade in lite djur och natur. Vilket var mycket myssigt. Stressigt emellanåt, men det är ju så det ska va med barn :P Nora var vaken hela tiden och va riktigt fachinerad utav allt som hände kring oss. Niklas var mer intresserad utav vad som fanns runt nästa hörn. Men stannade då och då upp för att tjicka lit på en annan apa och krockodil. Vore ju tufft att få simma med hajarna någon gång framöver *hint hint*

I dag har det vart lungt med matshopping och lek. Hela familjen är slut.
I morgon stängs vattnet  av en stund. Så jag och barnen tar över päronens hus.

Nora mår för övrigt bra igen efter besöket på akuten i fredags morgon. inge mera mag ont. Så det var bara magknip. Men miniformen får vi fortsetta med ett tag till.

Ha en fortsatt trevlig kväll !!!


P.s Familjen Annorlund i morgon kväll kl 20:00 på kanal 4 D.s

Fritchoff!!!

Gårdagen gick från att jag var sjuk till bättre till att Nora vart kanon dålig. Från 22 tiden och långt in på natten så tok skrek hon i ett. Vi ringde 1177 (en förälders bästa vän om natten) de sa åt oss att åka in med Nora. Så jag ringde hit mamma, som passade en sovande och ont annande Niklas. Vart lite vänta på akuten men inte lika länge som sisst. Visade sig va magknip. De kunde inte säga någe om alergier och så eftersom det inte går att avgöra förens efter 5 månader. Skönt att veta iaf. Så de bar av hem igen och efter besöket så sov Nora gott igen. Har vart lite gnälligt idag men inte som i natt och det hoppas jag att vi inte behöver va med om igen.

Annars så är kartonger hämtade och mamma har vart här och hjälpt till. Nu ska jag och Niklas titta efter lite helg nöje. Är grymt sugen på att komma iväg lite med barnen. Blir ju en lång helg nästa helg:(

Ha en kanon helg!!!

Torsdags sjuk!!!

Jag blev dålig igår. Yr, öm och dan. Så idag har det vart kureringsdag. Nora är hemma och Niklas hos mormor. Så en lugn och stilla dag. Dock har de borrat i trappen hela dagen. Så så lugn har den inte vart. I morgon ska det hämtas kartonger och sedan börjar pakningen. Vad ska man ha med till en tom lägenhet i 6v?

Simma lugnt!!!