Zuccini pasta / vegopasta!!!

 
Om man inte vill äta vanlig pasta, oavsell allergi, tycke el kostvis, så kan man hyvla/skära zuqiini (stava har hjärnstopp här) i strimlor. Hacka vitlök och diverse smak alternativ tex chilli, paprika, gul lök m.m steck upp tillsammans med salt och peppar i oliv olja. Ha i zuqiinin och stek tills den fått lite färg el mjuknat.
Mycke smakrikt och lite nytigare än vanlig pasta.
 
 
Jag serverade sist med gornfärs och grönsaker. 
 
Bon apetit!!!

3 veckor!!!

 
Idag blev lilla Kaka 3 veckor. Jösses va tiden gått fort. Tycker att dagarna gått fort sen han kom och så mycket har hunnits med att göra. Även om visa dagar varit svårare. Vet inte hur mycket han hunnit växa på längden ännu. Men i vikt hade han droppat sist. Får veta om det vänt nästa vecka. Då han både har en vikt koll ena dagen och ett läkarbesök en annan. Så det ska bli spännande att se.
Idag har vi varit ute på promenad en stund. Går inte att vara ute för länge i värmen. Vilket är synd, då jag älskar att knatta runt. Men nu har jag en Baby Boss att lydda och första regeln är undvika solen och hetta. Men var skönt att vara ute några minuter. Sen har han bara ätit och sovit gott långa stunder. Så jag fick underhålla mig med en äldre Bollywood film som handlade om hinduer och muslimer runt Kashmir området 1947. Väldigt fin men rätt otäck när man tänkte på handlingen. Så idag har vi bådat fått chilla en del.
 
Men nu väntar vi på att N ska komma hem ifrån jobbet. Den stackarn vet inte om att han ska få äta vegipasta på aburggin ikväll ;) Han har nog gått och drömt om kyckling till kvällsmat. Men den drömmen krossar vegetarianen jag för honom. Mohahahahaha!!!!!
 
Ha en fin em!!!

Feber yra mitt i värmen!!!

 
Blä vilka dagar det har varit. Pratar inte om den äckliga värmen som dlagit ut hela landet och startat bränder överallt. Men shit va leskigt att vad som helst kan slå ut i lågor när som. Mina tankar går ut till de som drabbats. Och jag hoppas att vatten plannen kan slå ut elden.
 
I måndags kväll blev jag helt kall, trots 35 grader ute. Visade sig vara feber på 38,4 grader. Dagen efter låg den på 39,3. Så har varit bra utslagen. Sen så gav min mobil upp helt i söndags. Gick inte att ladda alls. Så har varit utan mobil ett bra tag. Inge kul alls när man feber yrar och har en lite bebis på knappt 3 veckor. Går ju inte att få hjälp om man behöver det om mobilen inte fungerar. Men som tur var så lykades N ladda den med andra sladdar och dosa. Tusen tack min fina N.
 
Idag är jag bara helt slut och värmen hjälper inte till. Lilla Kaka gör som han gjorde igår. Vill bara vara mära mig och vill inte sova i varken sin.säng, vagn eller baby siter (vi har en somman kan lägga ned och blir till likt en liggdel i en vagn) vet inte om det är för värmen eller om han känner av att jag inte är som vanligt. Idag har han iaf badat på morgonen. Han hatar att bada, men måste ha varit lite skönt med tanke på värmen. Efter det åt han och somnade riktigt gott på mig. Vilket han inte gjort sen i måndags. Så badet var bra trots hans invändningar.
 
Får se om jag kan lyckas göra någon lunch idag. Blir svårt om han vägrar att vara ifrån en stund. Men det problemet tar jag när det blir dags :P
 
Ha en fin dag i värmen och glöm inte vatten flaskan!!!