Alla behöver få bada!!!

 
I denna värme så är det inte bara människor som behöver svalka av sig. Även dockorna behöver få bada ;)
 
 
Va jag saknar att ha badkar. Men tur för de mindre att de kan njuta utav ett skönt bad iallafall ;)
 
I dag har vi skrivit faderskaps papper och nu är alla trötta utav värmen. Så vi tar det lite lungt en stund. Sen blir det nog en tur till poolen. Värmen gör en för seg men adderar man vatten så blir det oftast bra igen.
 
Ha det gött!!!

Spelmuseumet!!!

 
I lördags åkte jag och barnen till spelmuseumet i Sthlm.
 
 
De hade en massa olika gamla spelanordningar med spel från 1977 och framåt.
 
 
Även en massa olika saker och rekvisita från spel. Bl.a. denna underbara Zelda klänning. Zelda spelen är mina favoritspel ;) Nej jag fick inte köpa den :( Hade jag fått det hade jag lätt haft på mig den hela tiden.
 
 
De små gamla gameboy’sen och enheterna var spännande. Men spelen var konstiga enligt barnen. Man kunde ju bara gå framåt och hoppa. Oj va lättroade vi var på min tid som liten ;)
 
 
Multisel enhet. En av Klara och Niklas favorit.
 
 
De hade även pysselhörna. Där fastnade Nora. Min lilla pyssel drottning.
 
 
Vid pysselhörnan fanns en liten grotta med Raymond spel. Riktigt mysigt.
 
 
Även Niklas fastnade vid pysslet en stund. 
 
 
Det blev även lite samarbete i några spel bl.a. i Hountdown. De var riktigt duktiga på det.
 
 
Donkey Kong fans på storbilds tv. Men jösses va svårt det spelet var. Ingen utav oss var vanna vid det, så ja vi gav upp rätt fort. 
 
Tyvärr fanns inte VR spelet denna gång. Vilket var riktigt synd. För det var den som alla ville testa.
 
 
Kaka sova nästan hela tiden där. Trött liten kille som blev 1 hel månad den dagen. 
 
 
Detta bil spel kommer jag ihåg och det var Klara jätte bra på. 
 
Var mest äldre spel man kunde spela på så barnen tröttnade efter 1 1/2 h då både de och jag hade trott att det skulle vara mer blandade spel från då och nu man kunde spela på. Men det var ett riktigt kul besök. Kanske roligast för mig då jag fick minnas spel från min egna barndom. Men var kul att få uppleva det tillsammans med barnen.
 
Har ni en dag utan planer så tycker jag att ni ska ta ett besök dit. Är lagom stort för att barnen ska kunna gå runt lite själva och inte svårt att hitta. 
 
Mer info gå in på www.barnistan.se och sök på spelmuseum.

Längtar du inte tillbaka något?

Då har jag snart bott här i 2 månader och det rullar på och går bra. Har fått samma fråga många gånger. Saknar du inte Nyk? Jo det är klart att jag gör. Jag trivs jätte bra här men det finns mycket jag saknar. speciellt så här på sommaren. Som tex onsdags kvällarna i hamnen. Var inte där så ofta och tittade på veteran bilarna. Men gillar att gå dit och bara titta runt lite. Äta en riktigt god glass och se kvälls solen spegla i vattnet runt båtarna. Stanna till i hamnen lekparken och se barnen leka loss. Underbart. 
Jag saknar även alla gårdarna i Nyk. Känns jätte konstigt att inte leka runt på dem med barnen eller att ha picknick i dem. Så mysigt och ett måste på sommaren.
precis som promenader och jogging i Galjis. Mitt andra hem i Nypan. Den skogen är ett utav mina favorit ställen. Vist skogarna här är fina också. Men det är något extra med skogarna man vänta upp i.
saknar även city och bibblan. Så mycket minnen och fina stunder där.
att bara kunna gå ut på gården och babbla med de andra päronen är något jag saknar mycket. Som förälder är det skönt att kunna babbla av sig alla barn och föräldrar grejor med andra som förstår en. Här känner jag inte någon på gården ännu. Så det är riktigt trist. 
Finns mycket jag saknar men jag trivs ändå här borta. Kan alltid hälsa på i Nyk så det är lungt.
Behövde få något nytt och jag vet att det var bra för mig. Har gått bra både för mig och för barnen. De trivs bra och tycker det är kul med allt det nya. Så det känns kul. Hade de inte gillat det så hade det Blivit problem. Vist har varit en hel del strul. Men det är enbart pga bannarbetet här för teserna hit och dit. Så det är inget pga läget. Så ingen tycks ogilla nya hemmet och om saknaden skulle komma och inte går över så kan man alltid flytta tillbaka ;)
 
Har även varit kul att få visa nya hemmet och området för folk som hälsat på och det är kul att höra hur fint de tycker att det är här. Men vist jag kan medge att jag saknar att ha alla så långt bort. Är ju inte så lätt att spontan ses längre. Men det blir nog lättare med tiden och banarbetet blir klart så man kan åka smidigt igen.
 
Nej kanske lite lunch innan kidsen kommer?
 
Jumma Mubarak!!!