Did`n`done!!!Päronen var till Ullared i helgen igen ;P De hittade lite åt barnen denna gång också.
Tackar så mycket <3
Jag och Niklas bakade cupcakes förra veckan. Han fick välja färg på frostingen. Så de vart härligt blåa denna gång.Jag vart tröt på vardags falukorven och testade att göra en broccoli gratäng, som vart kalas god.I helgen var det barnbasar på Rosvalla igen. Min kusin med familj kom ned och följde med dit. Hittade detta till Nora.Och detta till Niklas. Mycke nöjd med shoppingen. Kusinen hittade också massa snyggt och efteråt åkte vi hem till mig och fikade med mamma och Moa. Bebis prat och vardags diskutioner. En kanon söndag.

Tackar så mycket för besöket!!!


I dag är det fix och pix både hemma och på stan.
Så ha det bra!!!

Bio!!!I dag var Niklas på bio för första gången. Han och Andreas gick och såg på "Cars 2".
Niklas tyckte att den var jätta bra och ville inte lämna bion efteråt. Så det måste ha vart en kanon film :P
Andreas sa som så att gillar man inslag utav "James Bond" så gillar man denna film. Gör ju inte jag, men jag gillar animerat så den kommer jag nog också att gilla. Men Niklas var mycke nöjd med sitt första bio besök.

See ya!!!

Ikea-koma!!!

Det sa BOOM i hallen igår förmidags. Vad nu tänkt jag och stapplade dit. Där till min lycka låg nya Ikea-katalogen. La den med spänning på vardagsrummsbordet och längtade tills det fanns tid att titta i den. När tiden var inne så tittade jag förundrat och drömskt på varje sida. Förälskade mig i byrår till grabbens rum, hyllor, divan soffor, och min favorit - soffan med ultrastora blommor på. Jag är nog ensam om att dyrka den. Sedan också en tv-möbel som kunde gömma allt. "Det som inte syns, finns inte" syndrommet drog över mig. Blädrar vidare och plötsligt fylls jag utav sådan irritation och ilska på samma gång. Vad var nu detta? Va är detta för drömvärld jag ser? Människor sittandes lungt och stilla i sina sängar, läser tidningen och dricker te i väll organiserade rum. Man verkligen hör tysnaden med fågelkvitter utanför fönstren och citron/ros lukten som behagligt får en att slappna av från gårdagens städning. Wath? Finns det männsikor som kan göra så? Min verklighetsbild rasar samman. Bläderar fort vidare och plötsligt känner jag hur jag ler och blir varm i kroppen. Där på en bild hänger våra vardagsrumms gardiner. Lika snygga där i katalogen som här hemma. Hmmm!?! Om de är lika snygga här hemma som i katalogen då borde de andra möblerna och tillbehören också var det. Eller? Hör älsklingen komma hem. Utbrister - Älskling vet du vad jag har hittat?