Insekts-invation och kyckling sallad!!!

Idag begav jag och barnen oss till kyrkans lekplats för en härlig fm i värmen. Vilken nit vi åkte på. De har tagit bort alla ute saker utom sandlådan och så har de slaggit upp en boul bana......Jätte fint.....not. Det var en utav stans myssigaste parker, så det kändes inge bra. Vi satte oss iaf och åt lite mellis i en minut och lite till. Trädet vid satt vid var fullt utav getingar och gräset kryllade utav pissmyror. Så då fick jag nog. Vi gick till våran gåd istället. Där var det insektsfrit näst intill. Vi tog en paus vid lunch och gick ut sen igen vid 14 tiden. Så en riktig utedag med barnen. Nu på kvällen gjorde jag kyckling sallad med krutonger. Vart jätte gott. Nu vankas det fredags mys när rabbarna kommit hem från affären. I morgon blir det grillning.

Så till er alla ha en riktigt trevlig valborgsmässoafton i morgon!!!Baby-sim & sol!!!

Solen skinner och om någon timme bär det av mot babysimmet. Har vart en veckas uppbehåll pga påsklovet. Så det blir spännande att se hur lilla fröken reagerar på vattnet igen. Var dags för flttvöästs övningar idag om jag inte minns fel.

Picknicken i tisdags vart myssig. Niklas fick välja plats och valde då en utav grangårdarna. Var rätt blåsigt och tunga moln hängde över oss. Men det mumsades smörgåsar och jogghurt för fulla muggar och lek vart det. Men pga de tunga molnen så drog vi oss hemmåt efter ett tag. Men Niklas var nöjd och ville göra om det idag. Så så blir det.

Igår var vi på Öf. Träffade Annika och Nova. Niklas lekte rövare och gick runt och mysste med en docka. Så himla söt. Han skulle minnsan också ha en bebis som alla anbra där:P Sedan gick vi och inhandlade en cykelhjälm till grabben, så han kan komma ut med 3 hjulingen. En med grodor på vart det.

Nej ska plocka ihop innför badet nu så ha en bra dag!!!

Vår-fresht!!!Såg dessa mugar i Guldfynds reklam blad och vart hucked på en gång. Så nu kommer de att prydda min kaffe drickar hand i sommar. Passade på att fixa ett armband till Nora och så självklart en lott från bröstcancer fonden. De finns hos Guldfynd fram till i dec om jag inte misstagit mig.

Vart även lite shopping på Kaphal och Mique och en snabbis fick inne på Nyckeln. En hel-mysig f.m. Blir lite picknick med barnen efter att Niklas hämtats. Man måste ju ta vara på det fina vädret nu.

Ha en kanon bra e.m!!!