Lördagskväll!!!

Regnet öser ned och båda barnen sover gott och kl är inte ens 20:00. Det är inte ofta det händer. Att det regnar har vi dock fått in som dålig vanna nu mera. Eller vad säger ni? Mysigt viserligen men med all åska och blixtar så är det ju lite otrevligt. Är ju sjukt mycke bullrande. Låter som de river hus om nätterna. Det är tur att barnen sovit gott iaf. Eller sovit gott. Niklas har sovit och Nora velat vara vaken. Men inte pga åskan iaf, utan för att hon vill äta och va vaken. Växa fas? Troligt vis.

I går firade vi iaf mamma som fylde år. Vart mysfika i trädgården och med ungar som lekte hej vilt över hela området:P Mamma vart glad över stegräknaren och jag fick äta efterlängtad tårta. Vi blev även bjudna på tacos till kvällningen. Så det blev en fin fin e.m. Tackar vi för :)

I dag har vi flängt fram och tillbaka, med handling och pakning. Så var vi till T o S på iflytningsfest. Vart grillat med fika. Jätte jätte god chokladtårta. Lite för god:D Huset de köpt är kanon fint och tomten är himelsk. Barnen var som gallna där ute. Så det väkte hus suget till liv igen. Vi tackar änu en gång för fin e.m.

Nej nu ska det fixas lite och ätas choklad ;D. Så ni får ha det bra!!!


P.s I morgon kväll på kanal 5 kl 21:00 går "Casanova". En himla drömsk film, som iaf jag gillar väldigt mycket D.s

Brölopps frågan!!!

Har vart uppe sedan 4 med Nora, så nu börjar det att kännas som e.m. Norpan har iaf lyckats somna om men inte jag.

Har tittat på Tv bla "Brölopp i miljonbelop" eller vad det nu heter. Är helt sjukt mycke pengar folk kan läga på ett brölopp. Vist vill man ha en fin dag. Men när man använder sig utav att man lägger så mycke pengar på det bara för att andra ska komma ihåg det, så tycker jag att det låter helt fel. För misstar jag mig inte på att bröloppet är mellan man och hustru och inte mellan paret och de andra? Då är väll meningen att mannen och hustrun ska komma ihåg det och minnas det som en dag för dem och inte en dag för alla andra?

Jag kan ha väldigt fel. Tycker bara att det är helt sjukt att man kan lägga flera miljoner på något bara för att pliza andra på sin stora dag.

Vad tycker ni, ska man ha som utgångspunkt att slå på riktigt stort för att häppna andra eller att slå på stort för ens egna skull?(bild från google.se)