Öfsk och jackpot shopping!!!

(null)

Idag på EM besökte jag och Kaka en annan öfsk i området. Aldrig varit där inne så var nytt för oss båda. Kaka var riktigt nyfiken och ville inte riktigt vara still utan titta på allt. Musikstunden gick nästan hela. Mot slutet var han bra trött. Men lyssnade nyfiket på sånger och ljud.

(null)

Några saker tittade han närmare på en stund. Han dras till träleksaker och mini kök. Jag fick mig en riktig pratstund och lärde känna både ledare och andra besökare bra. Var ett bra besök och dit kommer vi att gå fler gånger.

(null)

Det fina med att bo i en utkant är att man kan fynda kläder i butiker här. Speciellt när de säljer ut allt vid ägarbyte. 29kr/st är inte så dåligt pris. Skulle nog ha tittat på byxor också. Men är lite svårt med bebis med sig.

Nu har jag världens huvudvärk och funderar på att sova en stund brevid Kaka. Men får se hur det går. 

Ha en fin onsdags kväll!!!

Ord utan mening?

(null)

Hela tiden så kommer jag in på samma spår när jag hör folk prata. Det är så många ord som används så lätt och konstant. Som om ordet i sig inte har en riktig mening utan sägs för att det ska sägas. Väldigt ofta hör man folk säga jag älskar dig men gör tvärt emot vad man skulle ha gjort om man älskade den. Ordet sexigt används till allt också. Jag blirväldigt fundersam när någon säger tex det är en sexig grönsak, shit så sexigt med gröna tapeter, så sexig drink o.s.v Vist alla tänder till på olika saker men att en kille hårdnar över en grönsak eller en tjej blir våt över tapeter det köper jag inte. Eller har merparten av alla människor i dag sak fetischer? Är många liknande ord som används väldigt lätt och det är synd. För ord tappar sin kraft så lätt när det används till allt eller bara sägs utan någon riktig känsla. Orden blir tomma och meningslösa. Tomma ord fyller ingen funktion och i bland kan tomma ord såra än mer än att inget sägs alls. Ord och handling hör ihop för utan handling är ett ord bara ord. 

Varför använder vi ord med stark betydelse utan någon riktig mening bakom det? Eller använder vi orden som en sköld för att dölja vad vi verkligen tycker?

Bvc 5 månader!!!

(null)

(null)

Blev lite lek i väntrummet efter dagens bvc besök. Kök är roligt och ännu roligare när de är i ens egen stl. Dock trillade en kastrull med lock ned på golvet och lätt väldigt högt. Jösses va rädd han blev. Han var redan slut efter besöket då han fått vaccin igen. Så det blev för mycket så vi gick hem. Vaccineringen gick bra. Gjorde lite ont men gick över med lite gos och roliga djur. Vuxit hade han. Nu är han 68,5 cm lång och hela 8,44 kg tung. Så vuxit 5 cm och ökat 1 kg på en månad. Går fort ;) Nu får vi bara se om han får feber denna gång också eller om han slipper. 

Nehe lunch kanske?