Dålig uppdatering!!!

Dålig uppdatering från min sida. Så nästa vecka ska jag försöka att ta ett mat/snack inlägg varje dag. Så tjicka in utifall att jag har något tips på något ni aldrig testat ;)

Sov gott!!!

Sweden we got net!!!

Då var nätet tillbaka igen. Va drygt det är när man behöver ha uppsikt på alla färdsett via nätet. Så skönt att slippa gissa hela tiden nu.

Tre fsk har besökta denna vecka och alla har varit olik de andra. Visa har samma grund men helt olika tillvägasett. Några har känts bättre och någon lämnat frågetecken. Men lite mer kött på benen iaf. Blir två besök näst vecka. Bla ett som är föräldrakooperativ, vilket känns väldigt spännande. Så får se vad man har för funderingar efter det. 

(null)

(null)

Lite öppen fsk har vi hunnit med också. Är bra med ställe där man kan prata av sig om tankarna kring just fsk val och barn i allmänhet. Sen är det kul för Kaka att träffa andra barn i samma ålder och få se lite andra saker och miljö. Så kul för båda ;) 

(null)

En hel del lek här hemma också. Instrument är kul. Trumman var spännande men väldigt svår. Största leendet när han fick till ett riktigt boom. Sitta kan han snart. Är lite vingligt än men snart så ;) 

Jumma Mubarak!!!

Nät lös igen!

Nätet försvann igen igår så har ingen form avnöt hemma nu. Skriver ute i minusgrader pålägg till nästa fskbesök. Får se när nätet kommer tillbaka denna gång.......

Simma lungt!