Badrumshylla & sälskaps spel!!!

 
Måste visa er en julklapp som hamnde ljup in i mitt hjärta. Denna badkarshylla är fantastisk. Den orkar hur mycket som helst och är inte i vägen. kanon lätt att ta ned och upp för rengöring. Underbar!!!
 
 
I går kväll spelade jag och barnen lite sälskaps spel och la puzzel. En myskväll helt enklet. Vart docken väldigt sen natt då lil fröken bestämde sig för att vara inte sova. Men strax efter 23 så sov även hon. Men dock vaknade hon tit som tät hela natten. Saknade nog pappan sin :/
 
I dag har jag handlat inför pajbakningen. Byt i sängarna, fixat till i blommorna och gjort pajdeg. Samt letat lite jobb. Finns verkligen fler än vanligt ute just nu, så det känns kul. Nästa vecka ska jag på rekryterings dag innom vården. Ska bli både roligt och spännande. Så det ser jag fram emot.
 
Längtar till i kväll då älsklingen kommer hem igen. Saknar honom så himla mycket varje gång han är borta <3
 
Ha en kanon dag!!!

Påläggs tips!!!

 
Vi har testat Philadelphia Marabou här hemma och den gick hem hos alla familjemedlemarna. Inte konstigt kanske då det handlade om choklad:P Mycket krämig och go. Men man glömer lätt bort att det är mjukost, då chokladsmaken tar över väldigt mycket. Men två tummar upp får den utav oss. vad tycker ni?

Fixar dag, ny damsugare & regn!!!

Denna dag har jag först och främst rensat ut i "låd-skåpet" i köket. Blev en extra stor kasse med grejor som åker ut. Sedan har jag torkat av alla skåpdörrra i köket samt micron. Passade på att lyssna klart på "På sängkanten med Marian Keys". Som jag fick för 6 månader sedan. Kanon skön att lyssna på. Tack Sandra!!!
 
 
Pappa kom över med nya damsugaren. Jippi!!! Rolfy har gjort sitt under de 8 år jag haft honom. Så nu är det dags för en ny. Sedan har jag letat jobb och tagit i emot lite väntade smatal. Har precis ätit lite lunch och nu ska jag fixa med lite på nätet och sedan förbereda för att hämta barnen. Var ju en trevlig regn skur i morse. Men barnen sken som solar då de konstaterade att man behövde ha paraply med sig ;) Har annars gått bra medans A är på kurs. Har vart lite pappaigt på morgonen då. Men om de inte frågade och saknade honom vore det ju konstigt. Blir ett kärt återsenede i morgon kväll iaf. Jag och barnen ska försöka oss på att baka något trevligt innan han kommer hem ;)
 
Nej nu har jag lite att fixa med så ha en fin onsdag!!!