Avoccado stärkande?Då har jag gått in för att äta en halv avoccado om dagen. Då det sägs är bra för leder och nerver. Första dagen vart det avoccado på frukost smörgåsen.Andra dagen vart det en em smoothie med avoccado, apelsin, banan och laktosfri mjölk.
I dag vet jag inte vad jag ska hitta på. Men någe gott iaf.

För er som inte känner mig så har jag oerhört stora problem med avoccado och det är därför jag inte har testat detta tidigare. Men nu orkar jag inte med all verk i kroppen och är villig att testa allt som kan vara till en hjälpande hand.

Har testat att äta grött varje dag, men det höll i sig i nåon vecka, sen pallade jag inte mer. Visa saker kan jag bara inte äta.

Vad har ni andra för sett att stärka era kroppar på? tränning? diet? tillskott?

Ha en skön fredag!!!!

Movie tip!!!Änu en omgjord klasiker. Ohh no! tänker många och det var precis vad jag gjorde om denna, innan jag såg den. Karaktärerna är de samma, men med andra skådespelare då. Men de gjorde ett riktigt bra jobb med att leva upp till sina föregångare. Filmen börjar med en fart fyld start från ett skjul, till en gård och så fram till ett mentalsjukhus :P Sen börjar själva handlingen. Och oj va man skrattade. Att Murdock vart en klar favorit i filmen är nog ganska självklart, om man gillar gallna typer:P Detta är en helt klart värd film att se.

Küsse!!!