Lite bilder från veckorna som gått!!!Nora lite fundersam under en picknick.Niklas i full gång med såpbubblorna.På avslutningen av babysimmet. Nora tyckte att "korvarna" var mysiga att flytta runt på.Niklas visar stolt upp sin "Lisa".På grillkvällen på Antes jobb, så tog Niklas en tur med mini traktorn.På cykeltur på grangården. "Går inte bra gräs!" hojtade Niklas innan han åkte ned på asfalten igen.Vi testade att göra "Choklat bite cockies" och de vart helt godkända.I dag har jag testat att göra melis-bars. Vet dock inte hur de blev än, men det luktar gott utav kanel kan jag lova.

Blir en lugn dag idag med besök till affären, telefonsamtall, hämtning på dagis och lite utelek.

Ha det kalas!!!

Måndags olyckor och hemma-mys med barnen!!!

Ja idag var olyckan framme och denna gång för lilla Noras del. Har under lång tid haft problem med sendrag och kramp i armarna (ringde om läkartid idag) och idag orsakade det en olycka så som att jag skulle ställa in en juice förpakning, efter att jag hjälpt Niklas ned från en stol. Vände mig med förpakningen och fick kramp i armen så jag tappade förpakningen rakt på Noras huvud. Så det var bara att ringa läkaren. Stackarn fick bulor och nu ska vi ha henne under uppsikt i 6 dagar för att utesluta hjärnskakning.

Tyckte att det räkte med olyckor efter att ena katten muppade ur och attackerade mig och Nora här om dagen. Satte sig fast med klorna i huvudet på Nora och armen på mig. Men nej då. Nora ska då råka ut för allt:/ Just nu mår hon bra och leker i knätt hos mig.

Har även vart en helg full med kalas som sagt. Gick bra överallt och var myssigt både hos päronen och mormor. Så det tackar vi för. Igår kväll somnade jag och älsklingen i soffan då vi tittade på "2012". Man blir bra slut av att flänga fram och tillbaka under helgerna. Nästa helg bär det av till Ikea.

Simma lugnt!!!


Ja just det ja. I morsdag pressent fick jag presentkort på massage <3

Knögel konst!!!

konst <3På Förskolansdag så fick de som ville testa att göra knögel teckningar. Det ville vi förstås och så här blev våra teckningar :)