Halloween!!!

Grymt bra film.

Igår kväll såg vi på denna film. Lånade den i lördags efter att Linus och Jennifer rekomenderat den. Men eftersom Niklas har vart så upp och ned så har vi inte hunnit sett den förens nu. Den var mycke bra, lite väll överdriven. Tog man bort alla slagsmål och biljakter så skulle filmen ha blivit 15 min lång. Men den tog upp ett viktigt ämne. "LITA ALDRIG PÅ FRÄMLINGAR". Denna film anser jag att du som är förälder till specielt tjejer mellan 15 och 18 som vill åka utomalnds själv med vänner, ska visa och förklara att detta är ett stort problem som händer dagligen, världen över. Oavsett hur snygg och trevlig någon verkar så kan han/hon vara ett riktigt äckel. Mycke se värd film. Tack för tipset!!!

på Halloween för några år sedan!!!

Eftersom det är Halloween så bjuder jag på detta kort som är någon gång från 00-01.

Happy Helloween Allihoppa!!!

Torsdags nöjjen!!!

LIte nya kläder till Niklas <3

Var på stan en snabbis nu på e.m och handlade lite tröjor till Niklas. Dessa hittae jag på P.O.P. Så himla myssiga.
Sedan gick vi till bibland och lekte och lånade lite böcker. va fullt med barn idag, så det märktes att det var lov. De hade som ett litet lektält där. Antar tat det beror på att det snart är Halloween och så. Niklas tittade jätte mycke på det, men vågade inte gå in. Som längst in så stod han vid ingången och tittade nyfiket in. Vet inte vad det varsom tog emot, men han vart inte ledsen eller så. Han ville bara inte gå in där.
till Niklas <3

Lånade dessa 3 till Niklas.

till mig själv.
Och dessa 2 till mig själv. Är så himla mycke skriverier och prat om David Batras böcker, så nu vill jag allt se vad det är de pratar om.

Ha en fin fin afton och glöm inte "Greys Anatomy" i kväll kl 21:00 på kanal 5.

Tisdag med badhus!!!

Kom nyss hem från badhuset. Har vart där med Niklas, mamma och Moa. Moa har höstlov just nu så då vill jag lalt passa på att träffa henne. Va inte så mycke folk på badet. Men det gjorde inget för Niklas hade jätte kul.

Har även läst ut boken "Susanne Ljungs Stora Bok Om Skönhet". Mycke lärorik och intresant bok. Mycke rolig fakta om när alt kom till och hur det har utvecklats genom åren. Mycke läs värd.

som var jätte intressant.

Såg på sesongsavslutningen utav "Roast På Berns" igår kväll (repris på fredag kväll på kanal 5). Är glad att det kommer en sesong till innom kort. Men de sista avsnitten har vart väldigt tamma enligt mig. De 3 första avsniten var det mycke mera "Waw" i. Sen vet jag inte vad som hände:/ I går kväll så var det enda som jag riktigt skrattade åt var att Soran Ismail är född 87. Inte särskilt roligt nej, men jag har alltid trot att han vart betydligt mycke äldre. Men fel kan man ha.

Roast på Barns

Men de kvar stående frågorna består:
Vilket sorts tuggummi tuggar Andre på?
Var är Johan Glans?

"Ugly Betty" och "Desperat Housewifes" i kväll på 5:an :)
Ha en fin afton!!!