Ny vecka och nya bravader!!!

Va det inte igår jag skrev måndag igen? Känns så iaf.

Denna dag började som vanligt med att göra i ordning liten och bege sig till fsk. Efter det tog jag bussen till Barkarby och handlade kaffe och kaffefilter samt ett par svarta byxor till liten. Han har allt för några byxor, vilket märks under slask dagarna.
Varför åkte jag hela vägen till Barkarby för kaffe då? Jo för att nu är våran Ica butik stängd. Och Lidl har inte Gevalia kaffe. Så därför denna trip. Jag älskar Gevalia kaffe och har då inte tänkt byta ut det än.

Efter det så begav jag mig it på en promenad. Denna gång gick jag in på långa vägen i Järvafältet. Jag ville se sjön helt enkelt.

(null)

Vy från badstället.

(null)

Vy från grillplatsen.

Vist ligger isen vackert på vattnet. Testade inte att gå ut på den då jag va själv. Ville inte riskera något i onödan. Nöjde mig med att beundra vyn från kanten istället.

(null)

Min promenad gick ända till korsningen och därifrån vände jag igen och gick tillbaka mot Hägerstalund. Allt som allt så tog promenaden mig 1 h och 50 min. Då va det med stopp och lirkiga gångar in till vattnet inräknat.
Så det känns i både fötter och ben att jag gått lite gran.

Efter det har jag ätit lunch och läst på om hygien och smitta (det för jobbet). Sen har jag försökt nå biträdande rektor på Noras skola för att ordna med hennes Autism möte. Har inte fått tag på henne än då jag misstänker att hon är på lunch.

Gårdagen blev full med mera spel, bakning utav kladdkaka och roliga videosar. En myssöndag.

(null)

Klara som försökte ta en smygbild på mig och Nora i motsols. Heheheh. Hon lyckades lite iaf.

(null)

Vi hade även frågelek (kom jag på nu när jag såg denna bild). Det blev frågor om Avatar filmerna. Är bara Nora som sett tvåan. Så för mig och Klara blev det tok svårt att svara på frågor om den filmen. Men som vi skrattade. Att svara med lite humor räcker långt ibland ;)

(null)

Här en bild på allt jag fick i mitt paket i helgen. Ja filten ser man bara lite gran utav, men lovar att den är hel mysig och varm.

Stort tack till T med familj <3

Nehe nu ska jag försöka att ringa igen sll på ni får ha en toppen bra start på veckan!!!

P.s fick mitt svar från HPV testet. Det va inga förändringar denna gång. Hur underbart är inte det. D.s