En söndag!!!

(null)

(null)

(null)

Idag ville tjejerna till centrum och använda sina presentkort. Så det gjorde vi. De gick runt runt och hittade något de ville ha. Stora de kände sig som fick handla själva ;)

Vi tog ett fika stopp också. Gott och behövligt. 

(null)

(null)

På kvällen gjorde jag och Niklas isbollar. Gick bra tills jag tappade en och vattnet sprutade ut. Upps! Så blev städning för mig. Men bolar blev det men resultatet får vi se i morgon. 

Natt bebis kanske?

Snow tub premiär!!!

Igår var jag och barnen ute och hade premiär med snow tubsen!!! Äntligen!!!

(null)

(null)

Var ju lätt att få ut dem ;P

(null)

Förväntansfulla åkare <3

(null)

(null)

(null)

(null)

Fort gick de och var inte lätta att styra. Snurra gjorde de också. Så gissa vem som skrek högst utav oss ;)

(null)

(null)

(null)

(null)

Kameran hängde inte med alls i mörkret. Men det gav ju mer effekt på åkandet. 

Niklas höll på att åka på Nora somvar på väg upp från backen. Men hon han reagera i sista minut. Såg väldigt kul ut då man bara såg en skrikande enhörning och en flamingo på väg mot den ;D 

Dock slutade åkandet med att Niklas körde rakt in i en stolpe och slog i huvudet. Gjorde jätte ont och blev ett märke. Men han mådde bra som tur var. Blev först orolig att han kanske fått hjärnskakning. Men tur i oturen så blev det inte så. 

Så idag har varit en lugn dag. Väll behövligt för grabben och skönt för tjejerna med lite hemma mys. Lek och spel med andra ord. 

Jag och Noah har gått en lång promenad nu på EM. Skönt. Behövde det och han somnade gott i vagnen. Är inte lätt med omställningarna från lugnt ena dagen och så total kaos helt plötsligt. Så nu är vi utvilade och ny energi. 

Ha en fin kväll!!!