V 36!!!

längtar längtar längtar <3

V 36 i dag <3

Sista dagen med pillrena, scary.

Har ringt MVC nu på morgonen och de ska ringa tillbaka nu på f.m.

Hoppas att de kan hjälpa mig med sömnen eller iaf så att jag kan få vila utan smärta och andra komplikationer.

Grattis till tössen M & M!!!

Kylig tisdag!!!

Brrrr!!! Va min första tanke då jag satte fötterna på golvet. Vart inte mycke bättre av att se att det stod -6 på termometern i köket :/ Grabbarna hade cirkus på morgonen, så det var bara att gå upp. Hatar att höra hur ledsen Niklas blir när han är så där tröt och vill igentligen bara ligga kvar i sängen 30 min till. Men det brukar alltid vända så for han kommit frm till dagis. Ska bli så skönt när jag kan gå med honom igen. Kom på att jag har inte gått med en barnvagn på över 5 månader nu. Vilket känns helt sjukt.

I dag är det exakt 1 månad kvar till BF. Längtar bara mer och mer för var dag. Vardgasfokusen har slagits ut helt och bebis tankarna tar över mer och mer. Det är bara för myssigt. Har fixat med babyklädderna i sovrummet, så det är klart.

<3

BB väskan är inte pakad änu. Men det blir nog gjort idag. Det har börjat att kännas som det gjorde med Niklas någon vecka innan han kom. Vet inte om det beror på att jag är sjuk eller att jag vart sjuka länge nu. Men f*n va ont det gör i emellan åt. Rösten har iaf börjat att återkomma.

I dag blir det filmmyss och BB väskan. Ska även komma på något skoj att göra med Niklas när han kommer hem igen :)
Grabbarna var till Antes jobb i helgen och byte lite däck.

med hela familjen  <3

Och vi alla kom ut i friska luften på gården en stund. Myss <3


Ha en bra dag och glöm inte halsduken!!!P.s Cougar Town i kväll :P