Svar på HPV testet....

(null)

Vid 5 i morse bjöds det på soluppgång. Helt fantastisk start på dagen trots att jag vaknade och inte kunde somna om vid 4:30.

Lika bra det fick en lugn och fin morgon innan det var dags att rusa iväg till jobbet vid 6:40. Hade en lugn och fin dag på jobbet och för en gångs skull slutade jag tidigt. Rätt skönt faktist. Har ju alltid lång väg till och från, så att slippa rusnings trafiken är ett stort plus.

Innan helgen fick jag tillbaka svaret på mitt HPV test som jag nämnde för någon vecka sedan. Det kom tillbaka positivt. Så nu får man gå med is i magen tills de gör en närmare tit. Känner mig lugn men en vis oro ligger och tryter. Menar risken att det kan finnas cancer är liten men den finns. Så vore konstigt om man inte kände oro. Men tänker inte grubbla så mycket över det. Jag är ju van att få alla möjliga sjukdomar och alla har jag tagit mig igenom än så länge. Så denna långa väntan och beroende på vad de hittar mer, kan jag klara av.

Fick glada nyheter på morgonen iaf. Det vankas mera bröllop i år, eller nästa år beroende på hur pandemin artar sig. Så 2 eller kanske 3 ;) bröllop i år <3

Så trots skrämmande besked så finns det så mycket underbart i livet som styrker.