Promenad och visning!!!

Kom precis hem från en liten promenad runt Brandkärr. Plutten va helt uppspelt efter visningen. Så vi fgick ut så han fick sova lite. För hoppningsvis så sover han 30min till. Har 10 saker att hinna med att göra idag bla ringa på ett jobb. Har fått en förfrågan om att jobba nu i sommar, men jag ska ju va ledig tills hösten så det går inte. Så jag ska ringa och fråga om jag kan få jobb till hösten istället. Wish me luck!!

Visningen gick bättre än väntat. Kom ca 7 pers var av 3 var par då. Några sa redan då de kom in att de ville ha den och resten som gick runt och tittade lite ville också ha den. Så vi slipper nog en till visning. De som tittade unt va mycke artiga och frågade om de fick titta i skåp och så. Så det kändes helt ok att ha en massa främlingar springandes runt här hemma. Allt gick på en kvart.

Nej nu har jag massa att göra så ni får ha en trevlig helg!!!

Böcker och skivor!!!

Max och sånger!!

Kom ned på rean igår och hittade exakt vad jag hade tänkt mig.
Så det vart en lyckad shopping jakt.
Igår kväll satt vi och lyssnade på Astrid Lindgren visor och några sånger från Majas alfabet.
Oj vilka barndoms minnen man fick upp :)

Take care!!!

Onsdags skojs!!!

Gick bra igår. Jag och hon som inspekterade lägenheten kom bra överäns. Vi pratade igenom det hela om kom fram till att vi skulle fokusera på det ytliga och hygiensika, så kunde vi skita i rästen. Vilket kändes bra. Så nu är det bara visningen på fredag och sedan börjas det packa för glatta livet. Måste ju ränsa ur källaren också. Finns så mycke skit där nere som jag inte äns minns att vi haft :S

Va full rulle på ÖF idag. Har börjat att ta sig där nu för tiden. När jag började att gå dit så va det ca 7st där och nu är det runt 12-17st varje gång. Är kul att se så många som har barn i Niklas ålder. Blir även spännade att se vilka som kommer att gå på samma dagis och skola.

Nej äta lite och sedan ringa Lollo. Sen får vi se om det blir någon bok-rea idag eller inte.

Take care!!!