Höst på Skansen!!!

 
Igår blev det dags att använda Skansen biljetterna vi haft hemma ett låååångt tag.
Var jätte bra dag för en liten promenad bland djur och natur.
 
 
Följa John cow style.
 
 
Så fina hästar. Dock ingen ridning denna dag :(
 
 
Var enmans fotboll hos björnarna ;)
 
 
Här råkade vi störra mitt under maten.....sorry.
 
 
Höstlöv <3
 
 
Denna lilla krabrat lyckades N skrämma med vagnen så det lätade
några dm ;P
 
 
Vargarna hade middagslur. Alla låg på eget håll och sov. Såg rätt så leskigt ut.
 
 
Så himla vackert. Färgerna värkligen lysser mot allt det gråa.
 
 
"Här kan du ta kort" sa N till mig. Jätte fint.
 
 
Var i bakgrunden som Globen tittade upp som han menade dock ;P
 
Vi var även inne på Barnens Skansen och tittde runt med Noah som
sov näst intill hela em. Men där var han vaken och tittade förvirrat runt
på alla barn och vuxna. Blir roligare för hans del att gå när han kommit
upp på benen. Men mysigt var det att gå runt där tillsammans och titta
på allt. En sådan perfekt söndag <3

Kära mobilanvändare

 
Men va tragiskt det kändes att behöva se på nyheterna att badhusen har börjat införa mobil förbud i badanläggningarna för att ”vuxna” ska ha koll på sina barn istället för sina flöden. Hur i h*lvete tänker vuxna idag? Mitt barn kan simma så olyckor kan inte hända? Så många barn hade sluppit drunkna i år, badhus som strand, om föräldrarna hade struntat i telefonerna. Det är både sirligt och patetiskt. Att vad alla skriver på nätet har större betydelse än sina egna barn. Deras barn som de vackert delar bilder och historier om dagligen. Men att ge barnen samma tid och uppmärksamhet var inte värt det. Hela den här sociala medier hetsen har verkligen dragit ned människan på sådan låg nivå att vi skiter i det vi har framför oss. För det enda som tycksbetydanågot är vad alla andra tycker om det vi lagt ut.
 
Även det faktum att man kan vara med någon på resa, middag, jogging runda el dylikt, men man är aldrig SJ med den personen då den hela tiden ska uppdatera och lägga ut bilder på allt den äter, dricker el ser. Så jävla tråkigt att någon inte kan ge en annan människa full uppmärksamhet när man umgås. 
 
Varför måste alla veta vad du gör hela tiden innan du ens har gjort det klart? Varför inte berätta om det när du möter någon på riktigt? Eller var inte själva upplevelsen  värd att berätta utan att någon synligt kan visa att de gillade den?
 
Varför är det viktigare att ha koll på kompisarnas flöden  än att umgås med dina barn? Varför ska barn behöva dö för att vuxna inte kan låta bli sina telefoner en stund?
 
Det är så j*vla sjukt och man skäms över hur människor beter sig idag. Stäng av telefonen och lev lite istället. 

Mini baby shopping!!!

Efter en lång och frustrerande morgon med illa mående och kräkningar, drog jag och Kaka ut en stund iaf. Har mått illa ett fler tall dagar nu. Av trötthet trodde jag. Men idag blev det värre så jag kräktes. Mådde mycke bättre efter det. Så vi passade på att fixa raggsockor och en aktivitets leksak. Så nu är presentkorten slut. Trist. Är skoj att shoppa loss utan att behöva tänka till. Men allt roligt har ett slut. Vart dock illa mående på vägen ut igen och yrseln gör sig påmind gång på gång.
 
 
Sockorna ifrån Polarn & Pyret är så mysig i tyget. Finns det i vuxen stl mon tro? Hoppas att plutten gillar dem med. Han kommer iaf att vara varm om tårna. 
 
Ska bli kul att se vad han tycker om leksaken. Stackarn har ju inga hårda leksaker. Så behöver uppdatera lite nu när han blivit mer intresserad utav dem och mer rörlig. 
 
Men först lite lunch, va man nu ska våga testa äta. 
 
Ha en fin Jummerat!!!