Kalas och öroninflamation....

I går var vi och firade Markus som fylt 20 år. Det var härligt att se alla igen. Sist va i julas. Dock var inte alla med. Men den 26 feb är dags igen :)

Trist nog fick Niklas ont i ena örat under kalasets gång. Så vi fick bege oss hem. Stackarn hade jätte ont hela natten. Så lite senare idag ska vi till läkaren. är 3 gången på mindre än 6 månader. Så nu blir det rör diskution. För något måste göras. han kan inte gå runt och ha ont i öronen tit som tät :( Vi får se va de säger.Såg på "En shopoholics bekänelse" igår kväll på 5:an. Gillade den men boken är mycket bättre. Hoppas att det blir film av de andra böckerna också. jag tycker det är kul att kunna gemföra böcker med film variationerna. Har inte hittat någon film variation som slagit böckerna änu. Så det vore kul att se om det dyker upp någon.

I kväll är det dags för premiären utav Familjen annorlunda (YYYYEEEEESSSSS!!!!!!!!!!) på kanal 4. Minns dock ej om det var kl 20 eller 21. Men tjicka på text Tv om ni vill veta tiden. Älskar den serien. Så jag hoppas på att kunna bänka mig framför TV´n i kväll.


tat chill!!!