Källar rensning efter bok flopp!!!

 
I dag skullejag hitta en studie bok jag använde för några år sedan. Slutade med att jag gick igenom massa gamla böcker, filmer, barn skor och andra lådor i källaren. Tog ett par timmar och några säckar mindre ting blev det där nere. Men studienoken jag skulle ha, fann jag aldrig ;)
 
 
Hittade kort från när jag hade oraktik på brandstation här i stan på högstadiet. Därvi fick vibland anbatvara med och rökdyka och dyka i vatten. Vattenbilderna bjuder jag på. Snyggingen i blått och svart är jag. Lol!!!
 
 
Håller på i tvättstugan nu. Körde lite "Mario Cart" och bäst som jag är på det spelet så vann jag. Nej bäst är jag inte, men vann gjorde jag iaf. Är rätt avkopplande att bara sitt en stund och fokusera på att ta sig runt bannor. Minns från sena tonåren att jag och gamla vänner brukade spela en hel del i mellan åt. Har nog med att man är 80'talist att man aldrig slutar spela tv spel helt ;)
 
Nej nu roppar tvätten på mig igen. Ha en ultra fin kväll, anshallah!!!
 
 

Midsommar i bilder!!!

 
 Barnen och jag bakade chees cake dagen innan.
#choklatcheescake <3
 
 
Typiskt midsomnar väder ;D
 
 
Med traditionsenlig stång och dans. Som alltid undrar jag om det är barnen eller päronen som gillar det mest. Gör det samma för nu är det verkligen sommar igen.
 
 
Plockade 7 blommor under tystnad ;)
 
 
Och nu ligger de under kudden. Undrar vad jag kan tänkas drömma om i natt. Hihihi!!!
 
En sak behövde jag inte drömma om idag, då N skickade finaste hälsningen från långt långt bort. Det värmde gott och var precis vad jag behövde för denna helg. Blir verkligen en bergodal bana i känsloväg de närmsta dagarna. Så N's ord styrkte mig värkligen. Now i cane bet the world if i need to ;)
 
Nej tillbaka i firandet nu så ha en firtsatt fin kväll, anshallah!!!
 
 

Film tips, Pirats 5!!!

 
För länge sedan var jag och finaste N på "Pirats 5". Hade inte mycket flrväntningar då det gått så lång tid sen sista filmen. Men de gjorde det bra. Trots att de bytt ut halva ensemblen från tidigare så fick de ihop själva historien. I denna film får vi träffa på barnet till de tidigare karaktererna och denna är väldigt lik dem till settet. Så kan inte bli annat än problem då denna söker upp Capten Jack Sparrow. Jack i sin tur har ett gamalt löfte att betalla för. Vilket han inte riktigt vill. Varför får ni ta reda på i filmen. Så ta och se,den vet ja ;)