Karlar!!!

Vi åker Tuffis juli 09.  Jag och min älskade Bumbi-pojken åker Tuffis 30/7-09.


Karlar säger jag bara. Kan de göra något rätt ir?
Mamma kom och hämtade Niklas förut, så då satte jag igång och plocka och dammsuga. Går till städskåpet och ska hämta moppen......Ja moppen var är den. Tar ett varv i läggenheten men hittar inget. Ringer till Ante och frågar vart han har ställt den. "Den gick sönder så jag slängde den. Det glömde jag nog att säga ja".
Blir man tröt ir? Sa som sist igår att jag skulle torka golvet, så dumt att nämna det då. Så nu har jag torkat golvet med en trassa. Jupps jag gick tillbaka några årtionden och körde retro stile.
Suck!!! Men nu är det iaf rent och så har jag någon minut för mig själv. 

Take care!!!

                       

Bak & städning!!!

Då har jag satt in en plåt med moccaruttor i kylen. Tror att jag har bakat klart inför morgondagen nu. Har gjort kakor under veckan och så nu det här. Blir till att köpa resten, finns lixom ingen tid att gör allt själv. Men jag är nöjd med min prestaion i köket.

I går var jag och plutten på stan igen. Köpte en svart cardigan till mig själv och så present till plutten. Han får något på lördagen och så en stor present på födelsedagen. Vi passade på att ta en lät sallads lunch på "Donken" och efter det åkte vi tet varv med "Tuffis". Niklas tyckte at det var kul i början. Men när vi kom till hamnen för att vända tillbaka till stan så vart han uttråkad. Men då fick han sitta på golvet i tåget och det var jätte skoj:P På kvällen åkte vi hem till Thörns och grattade Tommy som fylde 23 år. GRATTIS!!! Så det blev tårta och lite myssprat.

Och idag fyler Micke 24 år. GRATTIS!!!
Många födelsedagar denna vecka :)

Mamma ska komma på e.m och leka lite med Niklas så att jag kan få städa lite i fred. Ser ut som ett bomnedslag och Niklas plockar fram allt jag tar undan. Så jag kommer ingen vart just nu:D

Ni får ha en underbar helg!!!

Take care!!!

Onsdags ärenden!!!

Kom nyss hem från en runda på stan. Vi gick ned och möte Jenny och Kevin utanför FK och sen sprang vi hit och dit som 2 vetvillingar. Köpte nya hörlurar till Ante, då jag har lyckats att ha sönder hans......ett par gånger. Så nu har han fått nya. Sen behövde jag mer folsyra. Känss dumt att sluta med det för att sedan börja igen när det blir dags för nr 2 *längtar*. På H&M hittade jag ett par svarta byxor, grön huvtröja och en grön skjorta till Niklas. Va jätte fina kläder.
Sen tog vi paus på biblan, så de små fick äta och leka av sig lite. Blir ju så trist tat sitta i vagnen för dem. Niklas hittade en kille att leka med, så jag passade på att hämta lite nya böcker att låna. Blev denna gång: "Ett litet barns dagbok" av Daniel N Stern och "Sätta gränser för barn" av Arne Skodvin. Så både myssläsning och lite lära blev det.

Får ta tuffis i morgon, då jag ska ned på stan och leta lite presenter och kanskenåge nytt till mig själv. Behöver en ny höst garderåb känns det som. Hittar aldrig någe roligt där inne känns det som :/ Men det är väll så det är att vara kvinna, "driver med kläder men inget att ha på sig" :P

Nej blir nog till att gå ut med plutten när han vaknat och ta vara på solen som tittat fram.

Take care!!!