Pepparkakshuset 2011 & kärlek!!!

 

Så här fint vart vårat pepparkakashus som vi gjorde för några dagar sedan.Då älsklingen skulle åka tidigt tidgt med tåget till Malmö på kurs i måndags, så gjorde jag i årdning lite "tåg frukost".Julen må vara barnens högtid. Men jag tycker också att det är ett fint tillfälle att överaska sin käraste med något roligt. Andreas ska få en hemma gjord kalender utav mig och han kommer att bli överaskad. Det är ett som är säkert ;)


Grattis Andreas och Niklas på namnsdagen!!!


Simma lungt i julstressen och krama när och kära lite extra mycket!!!

Tillfrisknad och julpyssel!!!

Då har hela familjen tilfrisknat från en vecka med magsjuka. Usch fy och blä för att kasta runt denna elaka sjukdom. Men oj va skönt att vi blivit av med den. Så tandläkar besök, äventyr och kalas vart inställt. Men nu laddar vi för en ny vecka med k.öf, julstök, förskola, julbord, julbak och födelsedags firanden.


Ett julpysseltips till advänt eller jul välj själva:

Ta ett färgat papper ex brunt och vik på mitten. Lägg en pepparkakasform med ena sidan mot kanten och den andra ut mot pappret och rita av. Klipp sedan ut efter det du ritat. Vips så har du ett pepparkaks kort att antinge skicka eller att använda som plaseringskort på julbordet. För att få änu mera pepparkakaskänsla så använd en vit penna att skriva och rita med.