Denna förbaksade kyla!!!!


Ja usch för denna hemska kyla som har dragit över stan i natt. Höll på att fryssa ihjäl förut då jag och Jenny var ute på språng. Vi gick till Gullans och sedan till Björns jobb för att sedan gå och handla på Coop. Det kändes värkligen som att man skulle fryssa fast i marken och bli till en isskulptur. Jag skojar inte. Det är svinkallt ute idag. Eller det är blåsten som gör det kallt. Ingen rolig morgon promenad iaf.

Glömde bort tat berätta igår att Bumbi-Pojken gjorde försök til latt krypa i helgen:) Han stod på alla fyra och gick framåt med händerna. Så nu är han påväg han med. Han er så söt ut och han blir så arg då han trillar omkull. Ska bli så roligt när han har lärt sig att ta sig framåt helt. Då får man nog jagga efter plutten som i sin tur jaggar katterna:P

Jag känner mig helt frisk nu. Är lite snuvig men det har med vädert att göra. Så jag räknar mig själv som frisk. Mår ju inte illa eller har ont överallt. Så ja frisk.

Bara 2 dagar kvar tills vi flyttar nu. Så idag kopplas datorn ur och databordet plockas ned. Nu känns det verkligen tat man ska flytta. Då man har störe delen av lägenheten i lådor. Känns bra. Men ändå lite leskigt. Har ju bott här å slänge och jag har så många minnen härifrån. Många bra, men även många dåliga. Så det ska bli skönt att lämna Brandkärr. Har ett helt anant liv nu än för 1 år sedan. Eller snarare för 1,5 år sedan. Mycke som har ändrast på bara några år. Är sjukt mycke som ändras när man blir med barn och får barn. Men jag ångrar inget. Jag älskar min familj och det liv jag har idag. Har så mycke fina människor runt mig, så jag saknar inget från förr.


Ni får ha det så bra tills jag kommer ut på nätet igen.

Tills dess take care!!!

Sjuk och änu en måndag!!!

Då var helgen över och nu är det måndag igen. Helgen började bra med älsklingens <3 födelsedag. Då vi åt god mat och myste här hemms med presenter och lite tårta. Han vart jätte glad för ACDC skivorna :)
Sen på lördagen vaknade jag upp och kände mig knappt levande. Men följde med på kalset ändå. Halsen och huvudet värkte och hela ryggen gjorde ont. Frös hela tiden och kände mig illa mående. Usch!! Men jag klarade hela kalaset, men väll hemma igen däckade jag.
Samma visa igår, då mamma var här och hjälpte till och tvättade fönster. Är ju ingen stjärna på det som sagt. Så den hjälpen var värkligen värt guld. Tack mamma!!!
Känner mig någe lunda pigg idag, men huvudet värker. Har babysim kl 10. Får se hur det blir med den saken idag. Kan ju inte gå dit om jag inte orkar :/ *Hoppas att jag kan*

Bara tis till tors kvar nu. Känns som att man bor i ett kaos med alla katongerna. Man går som i små gångar mellan allt nu. Ska bli så skönt att få börja lassa bort allt så man kan få en vardag igen. Hatar att ha sådan ordea runt mig. Blir så stressad utav det :/ På tisdag ska vi börja att skruva ned möblerna, så då kopplas nätet ut också. Då blir jag borta ett par dagar. Får hoppas att nät och teleföretagen lyckas att flytta över allt tils på fredag. Men jag räknar nästan med att få vänta tills på måndag.

Nej nu ska jag fixa lite annat på nätet medans plutten är glad. Han mår för övrigt jätte bra och är på kanon humör. Han klarar sig då alltid ifrån sjukdomar och förkylningar :)

Take care!!!

1 år sedan :)

Ja idag är det ett år sedan vi var på vårat 2:a UL. De kunde inte räkna ut hur långt gången jag var på första UL´t så vi fick en ny tid veckan efteråt. Var rätt bra tajmat att få gå på UL på älsklingens födelsedag. Menar vad kan vara bättre födelsedags present än att få se sitt barn och höra när det ska komma till än :)

I dag blir Gosebums 23 år och det ska vi fira ikväll med lite god mat och så. Blir med släkten i morgon, hemma hos hans föräldrar. De har lite mer plats där än vad vi har just nu. Så det ska bli en kul helg med kalasande.

Var så underbart att se Gosebums igår kväll då han kom hem. Orkade hålla mig vaken tills han kom. Sov så himla mycke bättre nu när han var hemma igen och plutten vart näst intil lshokad då han såg att pappa var hemma i morse:p Han såg ut att tänka "där är du ju, var har du vart?". Så nu får vi se om det blir lite lugnare eller om han fortsetter att va grinig och mammig av sig.

Ha en underbar helg!!!!