Vattenlek, mera mat och föräldramöte!!!

Gårdagen blev en lek dag. Vi gick bla ut och sköt med vattenpistol.

(null)

Jätte kul att skjuta på mamma ;)
Att leka med vatten i värmen svalkar fint vill jag lova. Önskar att det fanns en pool på gården. Men då skulle nog alla katterna använda den som vattenskål. Vilket inte skulle va spp på fresht. Eller så skulle tuppen och hönsen ta över den. Men drömma kan man ju.

(null)

Måla på vägen var också skoj. Men det torkade snabbt så man fick va snabb med vart man sprutade. Vi sprutade även på flugor. Men de var för snabba för oss. Det var en kul stund ute på gården iaf.

På en fick vi besök. Denna gång kunde jag använda mig utav engelska. Vilket va skönt, för det blir lite långrandigt när man inte kan joina in i konversationer. Så det var kul.

Efter att de gått så fick vi mer besök. Utav en kusin som vi missat sist vi var hemma hos hans familj. Han hade med sig en super god curry rät. Ångrar mig stort att jag inte tog kort på den. Det var som pakhola i curry sås. Jag gillar ju curry och älskar pakhola så det var en given en för mig.

Annan mat vi ätit som varit kanon är:

(null)

Ägg och potatis gryta. Lagom kryddig och god.

(null)

Loki som är olika grönsaker blandat med kryddor. Den fick mig att tänka på sena sommar kvällar. Helt underbar.

(null)

Bryani (jag åt inte den då) och en annan potatis och ägg rätt som jag inte snappade upp namnet på. Men även den var jätte god. 

Känns som jag blir bortskämd med mat här borta och jag vet inte riktigt hur jag ska återvända till att laga mat själv igen. Menar här får man sådan smakupplevelse med alla kryddor och själv är jag knappt godkänd till att krydda rätt i maten. Hahahahah! Får nog ta och öva lite mer när jag kommit hem. Övning ger ju färdighet som det heter.

Om en timme ska jag försöka vara med på ett föräldramöte möte. Får hoppas att nätet håller. För de ska gå igenom allt inför skolstarten i 3:an och det vill jag inte missa.

Ha en jätte fin eftermiddag!!!