Med värkande knä!!!

Då var alla barnen i säng efter mycket om och men. Nora är dock fortfarande vaken. Inte lätt när man är liten och saknar pappan sin. Men det kommer att bli ett fint pterseende imorgon kväll när han äntligen kommer hem igen. Längtar!!!
 
Idag har det varit jobbigt då vänster knätt hoppar ur led igen. Kan typ gå 10 m och så hoppar det runt. Så det var riktigt skönt att hämta barnen från dagis med deras pulkor. De har ju varit duktiga och ploggst vägarna härvi stan. Dock så är all snö upp föst på gångbanorna. Så man får klättra över snö vallar och gå ute på vägen tit som tät. Väll hemma så såg mitt knä dubbelt så stort ut. Så hur morgon dagen ska arta sig blir spännande att se.
 
Till råga på det är jag yr och mår illa. Så magsjukan har kanske hoppat på mig nu. Skulle vara skönt att slippa det. Räcket med knätt och alla leder som värker konstant. Nej vilket gnäll inlägg detta blev. Nu ska jag ta och sova lite innan Klara vaknar och vill ha sin vaken rond.
 
Longing for too morrow.
Longning for you.
I miss you <3

Shopping och isgata!!!

Förra veckan kom det ett paket med byxor till N´n från www.ellos.se.
 
 
Alla passade bra och barnen gillade dem. Så det kändes roligt.
 
 
Idag handlade jag lite nytt till Klara, några tröjor, strumpbyxor
och ett par byxor. Nora fick ett par nya handskar, då de 4 andra
paren mystistkt nog försvunnit på dagis de senaste veckorna.
Suck!!! Så hon blir nog glad för ett par nya med Hello Kitty på :P
 

I helgen tog jag även tag i val utav nya blommor till köket.
Blev dock bara en cirklad murgröna. Skulle nog ha tagit två ändå?
Ska även köpa en till blomma till våren, vet dock ej vad de heter.
Men riktigt snygga blommor är det på iaf.
 
 
Här hemma har vi alltid is på golven när vi vaknar. Har tittat
på termometern varje morgon när jag går upp. 18,4 C låter
varmt men är svin kallt, då fönstrena drar satan, rent ut sagt.
Så prata med hyresvärden moone? Vore underbart att kunna
gå här hemma utan att förfrysa fötterna :/
 
Vad har ni för er denna blåsiga onsdag?

Ekande babysång och face time date!!!


Efter en hektisk morgon med bara "nej och jag vill inte" så kom jag och Klara iväg på babysången. Det var inte lika mycket folk denna gång, men det kan ha med all snö att göra. Gick knappt att ta sig fram med vagnen på visa ställen, så hälften utav promenaden fick jag gå på vägen med vagnen. Kändes inte riktigt rätt. Väl på sången så var Klara nyfiken på alla de andra, men var inte riktigt alert. Undra om hon också håller på att bli sjuk :/? Hope not. Hon myste till musiken och somnade ganska snabbt i vagnen på hemvägen. Är nog mer fart på henne nästa gång ;)
 

Denna vecka är det kurs vecka igen. Så om kvällarna har vi "face time" date med A. Funkar ganska bra och barnen tycker att det är spännande. Men blir rät ledsna när de kommer på att han inte är hemma efteråt. Är inte lätt när ena päronet är borta längre perioder tit som tät. Det rukar ju bra på rutiner och så. Men har funkat helt ok än så länge. Får se vad jag tycker bortåt torsdag ;P Hihii!!!
 
Nej nu ska jag och lil fröken luncha lite och sedan setta på en tvätt och gå och hämta hem barnen. Blir nog till att ta med en pulka, så de får åka hem och vila benen lite <3
 
Idag fyller min gode vän Richard (http://rillevonpesten.blogg.se/) år och honom gratulera vi stort!!!