Make up recensioner och torsdagen!!!

(null)

Så då fick jag tid att skriva om de tre sista produkterna jag köpte från temu.

Först ut har vi Poopeel full cover concealer. Finns i 5 nyanser och jag tog den näst ljusaste, då min hud är igång med röda inslag. Så behöver en concealer som är lite mörkare än min hud för att dölja det röda. Denna concealer ska vara så bra att den tecken tatueringar……….det gör den inte. Den tecker jätte dåligt och mjölar sig efter någon h. Så nej den är inte att rekommendera. 18:98kr kostar den o det är pengar i havet.

Sen har vi Bobeini läpp olja. Så skön på läpparna och lämnar en fin glansig yta på läpparna som sitter i. Smuchas inte ut i första taget och läpparna känns mjuka och fina. 17:54kr och är värd betydligt mer. Helt klart värd att köpas igen.

Sist ut har vi Bluethin natural smooth eyebrow pomade. Jag valde en ljusar brun ton men ändå fyllig i färg. Lätt att applicera men krävs lite tålamod för att få det jämnt med färgen. Kostar 19:48kr och är värt det om man vill ha ifyllda bryn.

2 av 3 va bra. Så bara för att det är billigt betyder det inte att det är dåligt. Våga testa nya produkter i olika prisklasser. Du kan bli glatt överaskad ;)


Idag efter lämning så gick jag till Maxi och handlade lite. Visa saker som tex vegetariska hamburgare finns inte på Ica här. Så blir till att gå till Maxi varje vecka för att hitta det jag behöver. Tycker att Ica Maxi har bra utbud och man kan lätt hitta nya saker att testa på. Vilket är kul. Efter promenaden hem så plockade jag iordning allt och sen började jag att städa i köket och efter det så började jag setta upp julgrejer. Tog ett ryck i vardagsrummet också. Så nu har vi en tomte armé där hahaha.

Sen har jag lunchat och mailat våran hamster uppfödare med en rad frågor. Bland annat banan frågan. Är det ok att ge eller inte? Bättre att fråga så man inte råkar förgifta Mochi. Det skulle va hemskt.

Nehe nu ska jag se om det kommit in några fler jobb på af. Så jag önskar er en fin torsdag!!!