Jag ser dig och vad händer just nu!!!

(null)

Ny vecka igen och denna har jag startat med att lösa ut denna bok som jag lånat av min fina granne. Mycket spännande bok som handlar om att 4 ungdomar åker ut till en ö för att ungås och ha kul. Men efter att en utav dem tagit sig en lur på stranden, så vaknar hon upp och inser att hennes tre kompisar är döda. Vad hände medans hon sov och varför lever hon. Vill ni veta vad som hände så läs boken ;)
Mycket spännande och helt klart läsvärd.

Jag har även haft en intervjuv idag och ska få ha intervjuv 2 i morgon. Känns mycket spännande.
Har även jaggat efter min läkare för att få en ny tid då förra blev inställd då jag va sjuk. Satt i kö i en app i lite mer en än timme innan läkaren ringde upp på vanliga telefonen. Hmmmm…….. Alltid lika roligt att sitta i köer…..not. Har iaf fått en ny tid nästa vecka. Så det är ju bra.

Efter en mycke fin och rolig helg så har det visat sig att denna vecka blir inte alls som tänkt. Känns mycket trist då jag planerat för den. Men så kan det ju va ibland att planner ändras. Så får se hur veckan blir.

Ska iaf hålla i Halloween jakten i efter middag. Får se om liten går med på det. Är ju första dagen tillbaka på fsk. Så gissar på att han kommer att va trött. Men får se hur det går. Finns ju en till dag i morgon ;)

Annars så är det rätt lugnt just nu. Så ska blippa lite på telefonen. Kanske se om det finns fler jobb att söka. 

Ha en jätte fin start på veckan och ha en rysligt kul Halloween!!!