En härlig dag i bilder!!!En bra start på dagen, en citrus och banan smoothie.

bakar bullar <3

I dag startade vi dagen med lite bullbak. Gick hur fint som helst och barnen var kanon dukiga. Kanske de har ärft från mig. Hihihi!!!

bullar

Niklas fina bullar <3

bulle

Noras bulle <3
Det gjordes både kanelbullar och vaniljbullar. Mummaaaa!!!Så självklart vart det lite picknik på gården efteråt samt lite bus och stoj också.

En härlig start på dagen som sagt :)

Shopping!!!

Med värmen som vart så behövs det lite svalare kläder. Så i måndags vart det lite ströshopping till lil tjejen. 2 par skjorts från H&M. 79,50kr respektive 49,50kr. Blir nog kanon när värmen kommer tillbaka.Små kylig dag idag. Vad ska göras en sådan dag?

Helgen i bilder!!!

I fredags var jag och barnen ned till Slottet och lekte lite.


valarna

I lördags var vi på kalas och firade systern min <3Här var den hemliga presenten som hon fick från oss. Var inte lätt att få tag på men efter lite telefonsamtal och mailande så :P Allt för syster ystern min <3

Gudomligt god chokladtårta och även marispantårtan var jätte god.

I söndags var det mors dag. Då jag fick frukost på sängen och en Paradisask på morgonen. Samt lite kudkrig med barnen :P

Sedan bar det av till mormorn min för lite morsdag fika och prat.Även mussigt fika här och god god tårta.Helgen avslutades med lite grillning hos päronen.Underbara dagar i ett underbart liv. Vad mer kan man önska sig?


I kväll blir det grillning i Flen ;)