Stan & Biblan!!!

Då har jag plockat undan tvätten från igår. Hade ingen ork att göra det i går kväll. Innan de så var jag och Nicke nere på stan och shoppade "mors-dag" pressent till mamman min. Blir nog bra om jag känner henne rätt, med en pressent från Guldfynd :) Köpte även en Barbapappa t-shirt och en lång ärmad till Nicke. Kan inte låta bli att shoppa till honom när jag väll är nere på stan. Det finns på tok för mycke till de små.

Efter de gick vi till banken och löste in en lapp. Hade betalt för mycke på en försäkring så vi fick tillbaka ett par hundra. Vilket kändes himla fint, då vi betalde in räkningarna igår. Med ett leende på läpparna så tog vi en promenad bort till Bibland där vi satt och lekte med kappla-stavar och jätte-lego. Plutten åt lite mat och jag lånade en bok om sömn för de små. Den var full med tips och trix man kan ta vid från 0 till 6 år. Sen begav vi oss hem igen.

Han ligger och sover i vagnen änu, så nu passar jag på att ta lite egen tid. Har vart så mycke denna vecka, att jag känner för att gå i ide i en vecka eller två. Är ledsen att jag gnällde så mycke i mitt föra inlägg. Är så himla skönt att skriva av sig ibland.

Ha en underbar helg och alla mammas, ha en helt under bar MORSDAG <3 på söndag.

Take care!!!

Föräldragruppen och fika!!!

with me?

Denna dag började med tråkig info från en vän. Blir så less på att det är så många som bråkar hela tiden. Varför kan vi aldrig ta 5 minuter och bara vara glada för det vi har istället för att be om mer???

Sen gick jag och Nicke till ÖF och lekte med de andra barnen, sjöng sånger och åt lite mat. Sen gick jag, Malin och Malin ned på stan och tog en fika innan vi skulle på Förädlragrupps möte på Biblan. Deras grupp skulle också dit idag så vi slog följe. Va myssigt att va en hel barnvagnsligga som tog plats på fiket:P Va nog många som tyckte att det var jobbigt med 3 barnvagnar som stod i väggen och sedan 3 barn som lätt konstant. Men det får de leva med:D
På biblan fick vi info om vad som finns på Biblan. Så det var inge nytt för min del men det var kul att träffa de som kom från gruppen iaf. Va näst sista gången, nu är det bara en gång kvar i augusti. Så det känns lite trist. Men vi ska träffa en av familjerna i sommar iaf :)

Nu är vi hemma iaf och Nicke är lika glad som alltid. Jag är lika orklös som alltid. Är inne på 3:e dagen utan Ante. Jag fattar inte hur de osm är ensamma med barn klarar av det. Det är ett mysterium. Att en så liten person kan ta så mycke ork från en vuxen, är helt oförståeligt. I filmer kan man ju tycka att de överdriver när de vissar en dålig dag för en mamma med sitt lilla barn. Det är igentligen 10 gåner värre i värkligheten. Det känns iaf som det. För i filmerna så kommer det alltid någon som knakar på dörren och tar barnet och vips på 3 sek så har barnet antige somnat eller slutat att skrika. Så är det inte i värkligheten. Snarare tvärtom.
Det sjuka med det hela är att oavsett hur jobbigt det är så är det så värt det och man skulle inte byta ut det mot något.

Så änu en gång:
Ni ensamstående ska ha en hel drös av eloscher. Ni är fantastiska människor med mer styrka än någon annan. Ni är värkliga vardags hjältar.

Nej nu ska jag mata plutten som håller på att klösa sönder mitt ena ben. Vist är de för söta när de ska ha något nu :D

Take care!!!

Måndag igen!!!

På kalas med liten och söt :)

Då har helget gått till sin ända och en ny vecka har gått av stappeln. I helgen har vi hängt upp tavlor i luttens rum samt att han har fått flyttat in där nu. Det har gått jätte bra och han har sovit trygt. Vaknat till lite men sovit vidare igen. Så han tycks trivas väldigt bra där inne och det känns fint. Stora killen med eget rum. Nu dröjer det inte länge förens man är portade därifrån :P
Sen har vi trotsat det dåliga vädret och gått lång-promenader runt om i staden. Vart på "Veteran-marknaden! i hamnen. Va inte så mycke men kul att se iaf. Vi var och firrade syrran min som fyller 12 år i morgon. Va kalas väder så vi kunde sitta ute och myssa med fikat. Det bjöds på jätte god choklad tårta också. Nästan lite för god :P Så det har vart en helg i rörelse vill jag lova.

I dag ska vi och leka med Jenny & Kevin. Verkar bli kanon väder idag. Så lite fika utomhus kanske. Ante ska till Gräna efter jobbet och titta på lite bildelar. Så idag är det bara jag och Nicke.

Take care!!!!