Delegerad, jobbat och guld lycka!!!

Redan torsdag och bloggen har stått stil sen helgen. Dagarna har gått i ett och jag har inte funnit ro att sitta och skriva någon stans. Men nu så.

I måndags så va det dags för mitt sista av delegeringen. Vilket gick smidigt. Så nu är jag delegerad och kan göra ett 100% jobb. Känns mycket skönt.

I tisdags så jobbade jag. Va en dag med lite mer tempo men gick bra ändå, tyckte jag. Kommer ju att gå snabbare när jag väl fått in rutinerna mer. 

Har fått färgerna om ett till ställe att jobba på. Så ska ringa dit idag och se när jag kan komma på besök. Känns lite stressigt med ett till ställe så snart men tror att det kan bli bra ändå. Vill ju få fler dagar att jobba på.

På onsdagen så va vi till mina päron och fikade och bara va ett tag. Vi hade köpte med muffins och de andra hade köpt muffins. Så blev en del fika. Men vi pratade om allt och inget. Samt att de hade en riddarborg från min morbror, som papp försökte få ihop. Vi får fortsätta nästa gång helt enkelt.

(null)

Till Noahs lycka så va det ju en skattkista med i riddarborgen. Han älskar ju allt som är guld och givetvis fick han ta med den hem. Sådan lycka ;)

Annars så har vi lekt, spelat, tittat på tv och bara vart. Men allt har rullat på i en himla fart iaf.

I dag är det dags för tvättstugan och sen ska vi över till min kompis V och fira henne lite. Va ett tag sen hon fyllt år men det har varit fullt upp och när vi har haft tid har hon varit upptagen hahaha. Man går om varandra ibland ;) men nu så. Ska bara lyckas köpa ett grattis kort men har hört att Ica strular idag. Så får se hur det blir.

Ha en kanon fin dag!!!