Dryg natt, höst långis och arbetsintervjuv!!!

Fy vilken hemsk natt. Jag åt ägg till middagen och efter det mådde jag så himla illa. Hade kväljningar och uppstötningar näst intill hela natten. Så i morse va jag bra trött. Men fick i ordning på både Noah och mig själv. Efter lämning på fsk så tog jag samma runda som igår. Trots att jag va trött så lyckades jag hålla tempot uppe.
På vägen såg jag svampar, ekollon och fallna löv. Så bara att säga hej till hösten nu. Jag som hade hoppats på lite sensommar värme. Men får nog acceptera att hösten är här nu.

Väll hemma tog jag det lugnt en stund och sedan dammsög jag hela hemmet och plockade i köket. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Men jag ska nog kanske ta och plocka i ordning i nya skåpet. Just nu står saker provisoriskt och inväntar en bättre plats.

(null)

Ja så ser det ut just nu. Men ska bli ordning på det som sagt. Jag gillar värkligen den röda färgen, då allt annat i rummet går i svart och vitt. Den lysser upp rummet på något sett.

Idag är det möte på Niklas skola. Så pappa ska passa Noah igen. Sist hade de himla kul med allt i deras väg. Så det sak nog gå lika bra idag.

I morgon har jag en arbetsintervjuv. Så det känns spännande. Är dock inte helt 100 på jobbet men tänker att det är något att ha en stund tills något annat dyker upp. Men får fört se hur de beskriver jobbet, arbetstider, dagar och annat. Samt om jag får jobbet.

Nej nu ska jag försöka va produktiv så jag önskar er alla en fin onsdag!!!