Kalas, pulka och lite nyårs tankar!!!

Idag har vi varit iväg på kalas hos T med familj. Det va T som fyllde år igår.

(null)

Vi pratade och fikade en massa go saker. Bland annat en rulltårta med mandariner på. Så god. Grabbarna lekte loss nästan direkt och höll på ända tills vi skulle åka hem. Så de leker bra ihop. Vi vuxna pratade om bla gymnasievalet och allt som stressar barn inför det och vad man ska hitta på på nyår. Tiden gick himla fort iaf och det blev dags att bege sig hem igen.

För ett tag sedan va jag ute på promenad och då ringde Klara och sa att jag fått förbi henne och henne skolplanen backen. Så va bara att vända om och gå tillbaka en bit och där var de och åkte.

(null)

Jag fick testa på att åka på den uppblåsthets isbjörnen som Klaras kompis hade med sig. Den gick himla fort så trodde jag skulle slå över ett tag. Men kom med för backen helskinnad. Servor ju för kul att pka i backen. Jag stannade kvar en stund och tittade när de åkte, innan jag knattade klart min promenad för den dagen.

Går dagen va en lugn dag med tvättstugan. Så inte så mycket att tillägga där. Vi körde lite Uno och hade fredagsmys. Jag städade lite och handlade. Behöver handla litervis morgon också. Då jag behöver lite färskvaror till nyårsmaten.

Kan knappt fatta att helt år redan har gått och vi står inför ett nytt år igen. Detta är har jag inte gjort så mycket mer än att jobba, flyttavich leta jobb. Så jag hoppas på att nästa år blir fyld utav roligheter.

Sen så måste jag skriva grattis till Noahs faster som gifte sig igår. Det va ett jätte fint brölopp har jag sett på kort och Noahs fastar var så vacker i sin klänning i guld. Så jätte grattis till henne och hennes man.

Nehe nu vankas det mat så jag önskar er en fin lördags kväll!!!