Helloween?

Iår tabade jag mig angående Helloween. Hade totalt missat att det var idag. Så när grannungarna kom förbi på "bus eller godis" så fattade jag noll. Hade inte en tanke på att det var dags för det. Får hoppas på att de inte ger allt för tarvligt bus ;)
 
Här hema har vi varken pyntat eller pysslat inför det hela. Har haft fullt upp med dopet, komande kalas och lite annat. Så det blir en helloween fri år i år : p Fast alla helgonas dag kör vi på. Gillar tanken att få ägna tid åt nära och kära som gått bort. Tycker att vi borde ta till oss utav mexikanarna när det kommer att fira de döda. Här är vi stela och hyss hyss om de som gått bort. Som att minnena utav dem skulle vara något hemskt. Så tända ljus ska vi göra. 
 
Firar ni Alla helgona dag och om så är, vad gör ni denna dag?

Milkshake!!!


Ingridienser!!!

4 dl mjölk

0,5 pkt vaniljglass (á 0,5 liter)

1-2 tsk socker

0,5 tsk vaniljsocker (valfritt)

1 banan

Riven choklad

 

Mixa allt till den tjocklek du själv vill ha. Häll upp i glas och ställ kallt en stund. Kanon gott!!!

Pino på skattjakt!!!


Pino på skattjakt är den senaste boken i serien om Pino.I denna bok får vi följa med Pino, Pinolina, Pingvinen och katten på en skattjakt på en ö. För att komma dit behöver de åka båt och för att hitta skatten så måste de ha med sig olika saker som kan hjälpa dem under letandet. Hittar de någon skatt under sin resa och vem har nyckeln till kistan? Och vad är det Pingvinen och katten hittar i djungeln på ön? För att få reda på svaren på dessa frågor, får ni läsa boken. För mer info besök Pino.
 
Boken är väldigt spännande och fantasiful. Den fångar barnens intresse och väcker frågor från de små.