Lördagskväll!!!

Regnet öser ned och båda barnen sover gott och kl är inte ens 20:00. Det är inte ofta det händer. Att det regnar har vi dock fått in som dålig vanna nu mera. Eller vad säger ni? Mysigt viserligen men med all åska och blixtar så är det ju lite otrevligt. Är ju sjukt mycke bullrande. Låter som de river hus om nätterna. Det är tur att barnen sovit gott iaf. Eller sovit gott. Niklas har sovit och Nora velat vara vaken. Men inte pga åskan iaf, utan för att hon vill äta och va vaken. Växa fas? Troligt vis.

I går firade vi iaf mamma som fylde år. Vart mysfika i trädgården och med ungar som lekte hej vilt över hela området:P Mamma vart glad över stegräknaren och jag fick äta efterlängtad tårta. Vi blev även bjudna på tacos till kvällningen. Så det blev en fin fin e.m. Tackar vi för :)

I dag har vi flängt fram och tillbaka, med handling och pakning. Så var vi till T o S på iflytningsfest. Vart grillat med fika. Jätte jätte god chokladtårta. Lite för god:D Huset de köpt är kanon fint och tomten är himelsk. Barnen var som gallna där ute. Så det väkte hus suget till liv igen. Vi tackar änu en gång för fin e.m.

Nej nu ska det fixas lite och ätas choklad ;D. Så ni får ha det bra!!!


P.s I morgon kväll på kanal 5 kl 21:00 går "Casanova". En himla drömsk film, som iaf jag gillar väldigt mycket D.s
1 Martina:

skriven

God eftermiddag vännen!



gott att få ungarna i säng tidigt:) och få egen tid!

ja huvva ligen för all åska och blixtar som arit runt om i landet, vi har inte fått nått här i alla fall coh skönt de:)



vilken kul precent din mamma fick förstår att hon blev glad:)



jo LCHF verkar funka för mig coh jag mår faktist riktigt bra känner mig inte så upplåst coh godissuget har jag inget köpte godis igår men åt inte alls mcyekt av de köpte inte mycket heller. så ska föröska få bort godissuget från M också,

men de finns mycket god mat genom detta:)



mycigt med Sälen hoppas ni kommer få de mysigt där.



ha en underbar helg och vecka

kram och ta hand om er

2 Eva:

skriven

Allt är bra med oss vi har varit i Sverige på semester och kom hem nu i em.



Kram!

Kommentera här: