Syskonträff och lite ifrån veckan!!!

 
Då har vi börjat att få en sorts vardag här hemma. Dock gör värmen det lite drygt med att få Kaka att vakna och äta efter schema. Men vilken bebis följer scheman?
 
 
Alla syskonen har varit här sedan i fredags och träffat lille brorsan och myst med oss. Har gått bra och ingen avundsjuka har uppståt. De tycker att han är söt men sover mycket och det vore ju roligare om han kunde sitta eller kryppa. Helt förståeligt ur deras synsett. Men de vet ju inte vad som kommer med det. En lille brorsa som tar allt han ser, även syskonens mobil, favo barbie och pennor ;)
 
Det har hunnits med lek i parken, bad i två olika pooler, barbie lek, sälskapsspel, skateboarding och spark. Även teater med Peter Pan och lång promenad. Kommer bilder vid annat tillfälle. Så inte bara baby gos och skrik :P
 
Har blivit en del skrik de senaste dagarna pga att Kaka tappat sugget efter att amma. Så lite frusterat och stressat. Men nu med amningsnapp kanske det löser sig. Wish us luck. Men mina fina blonda penntroll har tagit det bra och jag har taggit varje tillfälle i akt att göra daker med dem medans brorsan sovit. Så hållbart trots en bump in the road, så att säga.
 
Nej nu var det dags för lite mat. Så ha en fin kväll och glöm inte att fylla på med vatten och sol skydd!!!

Kommentera här: