Kvinnans rätt att välja själv?

Läste precis den här artikeln i Aftonbladet:
 
https://www.aftonbladet.se/ledare/a/8wMRQW/hogern-drommer-om-undergivna-kvinnor
 
Ursäkta men vilket jävla rabbel det är om hur kvinnor ska vara och tänka. Tycker någon olikt marioteten så blir det ramma skri. Lägger en kvinna en ofemenistisk åsikt så blir hon direkt ned tryckt och påhoppad som om hon är en svag individ som styrs utav andra. Är det så? I visa fall ja. Men inte i alla. Vilket inte tycks vara ok för femenist världen. Jag är själv femenist och vill att kvinnor ska behandlas lika som män, få lika lön och förutsättningar samt att ses som en människa och inte en nöjespark för män. Men jag tar avstånd från den delen utav femenism som säger att kvinnor som inte tänker femenistiskt har fel. Vi är alla olika individer och tycker och tänker olika. Bara för att någon vill vara hemma sköta hemmet och barnen betyder inte att mannen dominerar henne. Många väljer det själva för att de trivs med det. De har valt själva. Vilket är en grundpelare i mänskliga rättigheter att få välja själv att sysselsatta sig med det man vill. Alla kvinnor vill inte driva förtag eller hålla i möten dygnet runt. Visa vill vara runt sin familj för de trivs bra och är lyckliga över att få ta hand om sin familj. Varför hemma frun/tjejen ses som något dåligt förstår jag inte. Varför ska de kastas ut i ett arbete de van trivs med och bara längta hem? De är ju som att vi skulle kasta ut alla kvinnor ifrån företags världen och stänga in dem hemma. De skulle bara gå och vantrivas och längta efter att få jobba. Eller? 
 
Femenism är att kvinnan ska kunna välja själv utan att någon annan påverkar. Men väljer man hemma rollen så blir man påhoppad utav andra kvinnor. Det är inte femenism. Det är agresivt påhopp som mobbing. Varför inte sluta att trycka ned hemma kvinnorna, som valt det själv och glädjas åt deras lycka att kunna vara hemma och göra det de brinner för? 
 
Eller är grejen att de är lyckliga över något du ogillar som gör dig arg och tar ut det på dem? Varför ska du få jobba med det du vill utan att någon ska få ytra ett ord, medans du spyr galla på dem som VALT något annat?
 
Var är den riktiga femenismen och hur suddar vi ut kvinnors hat för andra kvinnor?

Kommentera här: