Flygväska, Ikea o mordhot i skolan!!!

(null)

(null)

Idag kom lillemans ryggsäck ifrån Libero. La in blöjkoder och såg att de hade en liten ryggsäck där och tänkte att den kunde vara bra till flyget. Den känns väldigt hållbar och rymmer en hel del så det blev nog perfekt. Han sover just nu så får se vad han tycker efter att han vaknat.

Annars så har vi tvättat hela morgonen. Skönt att få bort tvätten och ha en tom tvättkorg en liten stund. Har även tvättat lite saker som ska användas som rekvisita till kalaset ;) känns skönt att börja få ordning på allt som ska vara dit. Har dock godispåsar kvar och försöker att komma på vad för kul man kan stoppa i dem när det är pyjamasparty möter jumpasal. Men det löser sig.

Igår var vi till Ikea då så många muggar har blivit öronlösa här. Blev lite annat också, som alltid. Bla ny möbel till barnens rum. Så den ska jag försöka få ihop i veckan samt ta i sär en annnan och plocka bort. Wish me luck!!!

Planerar även inför den extremt tidiga färden i morgon. Är helt sjukt att sommaren redan är slut och att skolan börjar igen. Var ju skolavslutning nyss :/ Men spännande med ett nytt år och tre skolbarn. Känns dock oroligt pga sammanslagningen och alla hotelser och misshandel som ägt rum under sommaren. Fattar inte alls hur skolan ska kunna garantera en säker skolgång och hur en sidan med barnen ska kunna ta sig till o från skolan utan att bli trakaserade och hotade med stryck och våldtäckt. Känns inge bra alls. Kommen äventyrar öns barns skolgång och hälsa pga en skolagningen klarar av sitt jobb och ska använda våra barn som försökskaniner. Helt fucked up. Men päronen från våran sida har iaf strålat samman om att händer en endaste grej så tass halva skolans elever ut ur skolan och kommunen får ett helvete. Så det känns tryckt iaf. Men känns sjukt att veta att ens barn kan utsättas för vad som helst bara genom att gå till skolan nu mera. Så vi får se hur morgondagen går.

Nehe kaffe innan lilleman vaknar?

Kommentera här: