Utflykt med öfsk!!!

(null)

Idag var vi med öfsk, med två andra öfsk, på utflykt. Är ju bra väder, så det blev bad. Noah plaskade helst vid kanten och tittade på de andra barnen. Men en stund var han i och stod i vattnet. Så det börjar att komma.
Försökte att få honom att äta sallad med mig. Tog en kycklingsallad så att han kunde testa ner kyckling och så. Men han kastade mest runt allt och mossade. Så inte så lyckat. Var även fullt med bin/getingar så vart inte så mycke sitta still. Men en stund så ;)

(null)

Men vi lekte runt runt om också. Gungbrädan var riktigt rolig att gå på. Han log med hela ansiktet när den åkte ned och upp. Så det var riktigt kul att se. Blev även mycke vatten pausar. Väll behövligt i denna värme. Pjhuu!

(null)

Sen fick vi se att det grävdes inne på gården så då ville lilleman dit och titta. Han ör så fachinerad utav alla gräv och lastfordon. Känns bekant utav andra barn ;) så där blev vi tittandes ända fram tills grabben började att gäspa och ville åka hem. På vägen hem fick vi se en lastbil med kram som lastade olika saker. Så där blev vi stående en stund också. Så blev rena lycka dagen för lilleman.

Han hann somna på vägen hem. Så jag har passat på att äta och nu vankas det kaffe. Får se vad vi ska hitta på efter att han vaknat. Värmen är bra svår :/

Kommentera här: